Koncertu plāna izmaiņu dēļ Rīgā nākamgad neuzstāsies Gidons Krēmers

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova / LETA

Pasaulslavenais vijolnieks Gidons Krēmers paziņojis, ka saistībā ar koncertu plāna maiņu nevarēs piedalīties Latvijas Nacionālā simfoniskā orķestra (LNSO) koncertā Lielajā ģildē 13. janvārī, informēja LNSO sabiedrisko attiecību speciāliste Dagnija Dižbite-Svarinska.

Koncerts paredzētajā laikā notiks, un tajā piedalīsies latviešu vijolniece Baiba Skride, ar kuru LNSO panācis vienošanos.

Līdz ar solista maiņu būs arī izmaiņas koncerta programmā. Skride spēlēs solo poļu klasiķa Karola Šimanovska skaistajā Otrajā vijoļkoncertā. Pie diriģenta pults šajā koncertā būs LNSO mākslinieciskais vadītājs un galvenais diriģents Andris Poga.

Visas līdz šim nopirktās biļetes uz 2017. gada 13. janvāra koncertu Lielajā ģildē būs derīgas. Ja klausītāji izvēlēsies neapmeklēt šo koncertu, būs iespēja nodot biļetes un saņemt atpakaļ naudu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu