Politiķim Parādniekam būs vēl viens ārlaulības bērns?

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Žurnāla «Privātā Dzīve» rīcībā esot nonākusi informācija, ka drīzumā pasaulē nākšot Saeimas deputāta un Demogrāfijas lietu centra vadītāja sestā atvase. Bērna māte esot nevis Parādnieka sieva, bet viņa jaunā draudzene.

Žurnāls raksta, ka Imantam Parādniekam kādu laiku jau esot paralēlas attiecības – ģimene un jaunā draudzene – Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrijas darbiniece. Attiecības esot nopietnas, jaunā draudzene gaidot Parādnieka bērnu.

Kad žurnāls sazinājās ar Parādnieka kungu, viņš nebija pārsteigts, bet atbildēja izvairīgi, sakot, ka esot piecu bērnu tēvs un nezinot, kas informāciju par viņa sesto bērnu izplatījis. Viņš šo informāciju atteicies komentēt.

Imanta Parādnieka sieva Dina
Imanta Parādnieka sieva Dina Foto: LETA

Uz žurnāla jautājumu, vai Parādnieks var apgalvot, ka informācija par gaidāmo bērnu ir nepatiesa, viņš atbildējis: «Lai komentē tie, kam šķiet, ka tas būs labi darīts, es to nedarīšu.»

Žurnāls raksta, ka Parādnieks un viņa sieva Dina pirms gada teikuši, ka laiks, kad Parādniekam bija divas ģimenes, ir beidzies. Savulaik Parādnieks, viņa sieva un mīļākā kopā izgāja sabiedrībā. Parādniekam draudzene Jana dāvāja dēlu, kas jau ilgāku laiku aug Parādnieka ģimenē. Deputāts esot teicis, ka mīlēt divas sievietes vienlaicīgi esot iespējams, bet tas neesot vienkārši.

Visu rakstu lasi žurnālā «Privātā Dzīve».

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu