Elitas Drākes dzīvoklim jau mēnesi atslēgta elektrība

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Nauris Garkaklis

Konkursa «Vecmāmiņa» rīkotāja, sabiedrības dāma Elita Drāke mitinās Rīgas centrā četru istabu dzīvoklī. Sievietei 2012.gadā izdevās pagarināt īres tiesības līdz pat 2019.gadam, viņa pilda īres līguma noteikumus, bet šī gada aprīlī saimnieks paaugstinājis īres maksu par 200 eiro un Elitai tas nav bijis pa prātam.

Kā informē izdevums «Kas Jauns» Drāke atteikusies maksāt maksājumus un saimnieks atslēdzis tai elektrību un vēlas izlikt sabiedrības dāmu no dzīvokļa.

Elita atteicās segt maksājumus vai turpināt dzīvokļa remontu, jo māja, kurā atrodas dzīvoklis ir kritiskā stāvoklī un viņa neredz jēgu remontēt dzīvokli, kura mājas sienās ir plaisas.

Pirms mēneša Drākei atslēgta elektrība, gaidot, kad sabiedrības dāma labprātīgi pametīs dzīvokli, bet viņai tas nenāk ne prātā. Elita ir nolēmusi cīnīties par dzīvokli, kurā reiz dzīvojis viņas tēvs.

Problēma ar dzīvokļiem ir visiem mājas iemītniekiem, jo dzīvokļa nama īpašnieks vēlas izlikt cilvēkus no dzīvokļiem ignorējot viņu īres līgumus un nepiedāvājot nekādas dzīves alternatīvas.

Kopš atslēgta elektrība Elitas dzīve paiet kafejnīcās, jo nedarbojas sadzīves tehnika, no rīta viņa mājās meditē un atgriežas dzīvoklī vēlu vakarā, lai dotos gulēt.

Nepatīkamā situācija Elitai pierādījusi, ka viņai nav nemaz tik draugu, jo gandrīz nevienu neuztrauc viņas problēma un netiek piedāvāta nekāda palīdzība. Sieviete atzīst, ka laikā, kad jāizklaidējas uzrodas draugi, bet problēmu momentos visi pazūd.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu