Aktrise Merila Strīpa atzīst nepatiku pret golfu

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TT NYHETSBYRN

Godalgotā Holivudas aktrise Merila Strīpa, kas kritiķu cildinājumus saņem pat tad, kad viņas filmām ir viduvēji panākumi, tiekoties ar žurnālistiem savas jaunākās filmas «Florence Foster Jenkins» («Florense Fostere Dženkinsa») preses konferencē, atzina, ka daudz ko neprot un viņai nepavisam nepatīk golfs.

«Es daudz ko neprotu darīt, piemēram, spēlēt golfu. Man golfs nepatīk,» atzina Strīpa. «Man tas patiesi nepatīk, jo es parasti aizraujos ar lietām, kas man padodas uzreiz. Ja uzreiz nesanāk, tad man tas nepatīk.»

Strīpai antipātijas radušās, spēlējot golfu ar vīru Donu Gameru, ar ko viņa ir precējusies gandrīz 38 gadus un kopā izaudzinājusi četrus bērnus.

«Es nekad nespēju trāpīt pa bumbiņu,» teica aktrise. «Atceros, kā mans vīrs reiz teica: «Tu tuvojies bumbiņai. Tūlīt trāpīsi.» Un es atbildēju: «Nekur es netuvojos!» Es tobrīd biju pietupusies, un es situ tai tieši pa augšu, bet tā palika turpat, kur bijusi. Es to vienkārši pacēlu un aiznesu uz mājām. Man golfs nepatīk.»

Karjeras laikā Strīpa ir nopelnījusi visvairāk «Oskara» balvu nomināciju, vairāk nekā jebkurš cits Amerikas Kinoakadēmijas balvu vēsturē. Aktrisei izdodas atveidot ikvienu viņai uzticēto tēlu, atzīst tīmekļa medijs «Yahoo News».

Strīpa atveido galveno lomu jaunajā biogrāfiskajā kinofilmā par ekscentrisko Florensi Fosteri Dženkinsu, kas tiek dēvēta par vienu no vissliktākajām dziedātājām pasaulē.

Neskatoties uz savām izcili vājajām vokālajām spējām, Florense pagājušā gadsimta padsmitajos gados kļuva par īstu sensāciju un varēja lepoties ar lielu talanta cienītāju loku.

Strīpas ekrāna partneri komēdijdrāmā ir Hjū Grānts un Saimons Helbergs. Filmas režisors ir Stīvens Frīrss.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu