Agnese Rakovska: «Tipisks latviešu vīrietis manās acīs ir mentāli vājš»

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens/LETA

Grupas «Triānas parks» soliste ir nosvinējusi savu trīsdesmito dzimšanas dienu un gatava ne tikai turpināt priecēt fanus ar mūziku, bet arī iestūrēt laulības ostā. Izdevumam «Privātā dzīve» sieviete atklāj, ko domā par vīriešiem, laulību un to, ko darītu, ja uz dienu būtu vīrietis.

Divdesmit viena gada vecumā māksliniece saņēma savu pirmo, nopietno bildinājumu no spāņa, bet nav bijusi gatava iestūrēt laulības ostā, tāpēc atteikusi jauneklim.

Trīsdesmit gadu vecumā dziedātāja jau aizdomājas par ģimenes dzīvi un neuzskata, ka tāpēc, ka viņa ir mūziķe, tai nevar būt spēcīga un laimīga laulība.

Savu šī mirkļa attiecību statusu zvaigzne neatklāj, vien uzsāk sarunu par Latvijas vīriešiem, kuri pēc Agneses domām ir mentāli vāji, tos uzaudzinājušas sievietes, vīrieši ir mīkstčaulīgi un nezina ko vēlas.

Rakovska uzskata, ka tieši tipiskā Latvijas vīrieša dēļ daudzas sievietes izvēlas būt vienas, jo «spēcīgā» dzimuma pārstāvji gluži vienkārši neko nespēj tām dot.

Lai pēc pirmā randiņa ar dziedātāju sekotu arī otrais randiņš Agnesei ar vīrieti ir jājūt ķīmija, bet to viņa jūt ar cilvēkiem, kuriem ir milzīgs potenciāls, talants un viņi attīsta savas spējas un darbojas savā izvēlētajā jomā.

Ja uz dienu «Triānas parka» līdere kļūtu par vīrieti, viņa izmantotu boksa iemaņas un izkautos ar kādu citu vīrieti. Dziedātāja vēlētos izkauties ar reperi Gacho.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu