Keša Losandželosas tiesā atsaukusi apsūdzības pret «Dr.Luke»

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Amerikāņu dziedātāja Keša atsaukusi apsūdzības pret producentu «Dr.Luke» Losandželosā ierosinātajā lietā, bet tiesvedība Ņujorkā joprojām ir spēkā.

Keša apsūdz «Dr.Luke» seksuālā, fiziskā, verbālā un emocionālā vardarbībā gandrīz desmit gadu garumā. Producents apsūdzības noliedz.

Keša noslēgusi līgumu ar «Dr.Luke» ierakstu kompāniju «Kemosabe Records», kas atrodas «Sony Music» sastāvā. Kamēr turpinās tiesāšanās, 29 gadus vecā dziedātāja nevar izdot jaunu mūziku.

Keša lūdza tiesu atbrīvot viņu no ierakstu līguma, taču aprīlī viņas prasība tika noraidīta.

Kešas advokāti norāda, ka dziedātāja izbeigusi lietu Losandželosā, lai varētu pievērsties tiesas procesam Ņujorkā.

«Mana cīņa turpinās,» sociālajā tīklā «Instagram» raksta Keša. «Man jāizdod jauna mūzika. Man ir tik daudz, ko teikt. Tiesāšanās nospiež manu garu, kas kādreiz bija brīvs. Es varu tikai cerēt, ka kādreiz atkal tā jutīšos. Es Ņujorkā turpināšu cīņu par savām tiesībām.»

Kešas advokāts atklāja, ka dziedātāja iesniegusi ierakstu kompānijai 28 jaunas dziesmas un viņa «vēlas pēc iespējas ātrāk izdot jaunu albumu un singlu».

Kešas pēdējā uzstāšanās bija maijā «Billboard» mūzikas balvu ceremonijā, kur viņa izpildīja Boba Dilana dziesmu «It Ain't Me, Babe». «Kemosabe Records» sākumā aizliedza uzstāšanos, baidoties, ka Keša to izmantos, lai nopeltu «Dr.Luke», taču beigu beigās atļāva dziedātājai piedalīties ceremonijā.

42 gadus vecais «Dr.Luke», īstajā vārdā Lukašs Gotvalds, noliedz Kešas apsūdzības. Viņš apgalvo, ka Keša izdomājusi apsūdzības un mēģinājusi sagraut viņa reputāciju, lai atbrīvotos no ierakstu līguma.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu