Slavenības, kuras apsūdzējušas savus vecākus naudas zagšanā

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Nereti mūsu iemīļotās slavenības kļūst populāras ļoti agrā vecumā un vecāki ir atbildīgi par viņu nopelnīto naudu, arī vēlāk slavenības mēdz izvēlēties savus vecākus par menedžeriem, un nereti tie ir sliktākie lēmumi viņu dzīvē.

Foto: Reuters/Scanpix

Vecāku dēļ Ārons Kārters, sasniedzot astoņpadsmit gadu vecumu, uzzināja, ka viņam nodokļos jāsamaksā četri miljoni dolāru. Viss tādēļ, ka mamma un tētis nodokļu naudu tērēja savām vajadzībām. Mākslinieks presei atzina, ka vecāki zaguši naudu, bet tiesā par to klusēja un uzņēmās visu vainu.

Foto: Reuters/Scanpix

Aktrise Leitona Mestere iesūdzēja tiesā savu māti, jo tā viņas doto naudu, kas bija paredzēta jaunākā brāļa ārstēšanai, izmantoja skaistumkopšanas procedūrām un plastiskajai ķirurģijai. Māte iesniedza pretprasību, sakot, ka meita to emocionāli terorizē un pārkāpj starp viņām noslēgto menedžera kontraktu. Leitona uzvarēja tiesā.

Par aktrises Lindsijas Loenas menedžeri strādāja viņas māte līdz mirklim, kad Loena uzzināja, ka māte viņai iedotos 40 000 dolāru iztērējusi kokaīna iegādei, ne ģimenes mājas saglabāšanai.

Aktrise Miša Bārtone iesūdzēja savu mammu tiesā, apgalvojot, ka tā visu viņas karjeras laiku zagusi naudu un beigu beigās izmetusi viņu no tās astoņus miljonus vērtās mājas. Beigu beigās aktrise atsaukusi prasību un māte paziņojusi par savu bankrotu.

Foto: Reuters/Scanpix

Dženna Maslone sākusi tiesas procesu, apsūdzot māti viena miljona zādzībā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu