Stjuarte sākot satikties ar sievietēm, izmainījusi savu uzskatu par attiecību publicitāti

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Intervijā izdevumam «Elle» aktrise Kristena Stjuarte pirmo reizi savas popularitātes laikā publiski runājusi par savām homoseksuālajām attiecībām un pat atzinusies mīlestībā savai mīļotajai sievietei Alīsijai Kārgailai. Pāra romāns aizsākās jau 2014.gadā.

Faktu, ka Kristena Stjuarte un viņas bijusī asistente Alīsija Kārglaila atkal sākušās satikties, ikviens uzzināja, redzot sievietes kopā uz Kannu kinofestivāla sarkanā paklāja.

Intervijā zvaigzne atzinusies, ka ir laimīga kopā ar Alīsiju, bet viņu attiecībās ir bijuši sarežģījumi.

Tieši aktrises piesardzība sievietes vairakkārt izšķīra, bet šoreiz viss būs citādāk, jo Stjuarte sapratusi, ka patiesi mīl savu mīļoto un, pats galvenais, apzinās, ka atkal spēj just līdz sirds dziļumiem.

Stjuarte intervijā arī izteikusies, ka, sākot satikties ar sievietēm, izmainījusi savu uzskatu par attiecību publicitāti un izturas citādāk nekā laikā, kad satikās ar vīriešiem.

Satiekoties ar vīriešiem, Kristena mēģinājusi slēpt attiecības, jo, lasot presē informāciju, jutās kā komiksu tēls un savas emociju izpausmes uztvērusi kā pārāk banālas, bet, satiekoties ar sievietēm, viss mainījās.

Slēpjot attiecības ar sievietēm, cilvēki uztvertu, ka viņa kautrējas par savām attiecībām un orientāciju, tāpēc aktrisei nācās kļūt daudz atvērtākai cilvēkiem, un tas padarījis viņu daudz laimīgāku.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu