Mārketinga aģentūra ar literāriem lasījumiem jūras krastā nosvinējusi 15 gadu jubileju

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ruslan RJ

23. jūlijā Jūrmalas atpūtas kompleksā «Čaika family beach club» radošā mārketinga aģentūra «PR Līnija», klātesot līdzīpašniecēm Vladislavai Galkinai un Irēnai Drozdovai, atzīmēja uzņēmuma piecpadsmito dzimšanas dienu.

«PR līnijas» jubilejas pasākums apvienoja slavenos Vološina Koktebelas lasījumus un Jūrmalas pludmales atpūtas atmosfēru, un ieguva nosaukumu «Kaija».

Plašā veranda jūras krastā, kas uzbur vasarnīcas atmosfēru, šūpuļkrēsli un zviļņi, jūras vējš un kūrortpilsētas saule. Svētku viesiem bija iespēja izbaudīt intelektuālu atpūtu, nesteidzīgā gaisotnē baudot literārus lasījumus.

Pasākuma viesus priecēja poētiskas etīdes aktieru Svetlanas Ivaņņikovas, Tatjanas Lukašenkovas, Danas Čerņecovas, Aleksandra Maļikova sniegumā.

Par vakara īpašo notikumu kļuva pazīstamās jaunās Sanktpēterburgas dzejnieces Marinas Kacubas uzstāšanās, kas apbūra ar trāpīgu un sirsnīgu liriku.

Pasākumu atklāja džeza ansamblis «Tangoriginales», liekot pasākuma viesiem ienirt kaislīgajos «pjacollas» skaņdarbos un karstajās «balkan jazz» melodijās.

Tāpat ar muzikāliem priekšnesumiem uzstājās komponists un izpildītājs Deniss Meļņiks un ukraiņu džeza ansamblis «Early bird».

Vakara vadītāju lomā iejutās televīzijas un radio dīvas Natālija Oļesika, Maija Silova, Jeļena Gricuka, Oļesja Šaļecka. Savukārt pie DJ pults darbojās DJ Natasha Bash.

Viesu vidū bija daudzas sabiedrībā zināmas personas.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu