Aktrise Lindsija Loena apgalvo, ka mīļotais mēģinājis to nožņaugt

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TT NYHETSBYRN

Aktrises Lindsijas Loenas fani bija pārliecināti, ka aktrise beidzot atradusi savu laimi. Pavisam nesen zvaigzne paziņoja par saderināšanos ar Londonā dzīvojošo krievu uzņēmēju Jegoru Tarabasovu. Pāra attiecībās parādījušās nesaskaņas Loena apgalvo, ka līgavainis pavada laiku kopā ar citu sievieti, kā arī mēģinājis to nožņaugt.

Izdevums «The Sun» publiskojusi ierakstu, kurā Loena kliedz, ka līgavainis tik tikko mēģinājis to nožņaugt un viņa gandrīz nomirusi!

Tāpat zvaigzne likusi Tarabasovam tūlīt pat pamest viņas māju.

Tālāk ierakstā seko aicinājums atkārtot nogalināšanas mēģinājumu, Loena izaicina Jegoru, saucot viņu par psihu, gļēvuli un paziņojot, ka viņam vajadzīga psihiatriska palīdzība.

Mēģinot iegalvot līgavainim, ka nav pareizi sist un žņaugt sievietes, Loena netiešā veidā atklāj, ka Tarabasovs to arī sitis.

Tā kā izdevuma publiskotais ieraksts ātri vien pazudis no interneta, nav iespējams saprast - Loena strīdu izprovocējusi greizsirdības dēļ vai arī vīrieša nespēja valdīt pār sevi ir patiesa!

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu