«Nabaklab» notiks Haralda Sīmaņa un Helēnas Kozlovas koncerts

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Sestdien, 23.jūlijā «Nabaklab» notiks divu dziesminieku - Haralds Sīmaņa un Helēnas Kozlovas koncerts, kurš būs daļa no starptautiskā mūzikas festivāla «Laba Daba» ieskaņas vakariem klubā.

Latviešu komponists Marģeris Zariņš savulaik nosaucis Haraldu Sīmani par vienu no Latvijas savdabīgākajiem talantiem - par tīrradni. Nevar noliegt, ka Haralda dziesmas un to pasniegšanas maniere ir unikālas Latvijas mūzikas skatuvē jau kopš septiņdesmitajiem gadiem, kad Haralds Sīmanis uzsāka sadarbību ar dzejnieku un aktīvistu Arvīdu Ulmi, kura dzeju savās dziesmās viņš bieži izmanto vēl šobrīd. Gan ģitāras, gan ērģeļu spēli Haralds apguvis pašmācības ceļā, un līdz šim brīdim izdoti seši dziesminieka albumi, pēdējais no kuriem dienasgaismu ieraudzīja 2014.gadā.

Helēna Kozlova ir neparasta parādība latviešu mūzikā ar reti pieredzētu spēcīgu balsi un plašu diapozonu. Mūziķe daudziem klausītājiem labi zināma kā latviešu alternatīvo mūzikas grupu «Skumju akmeņi» un «Levīti» dalībniece, taču šobrīd, tāpat, kā pirms pievienošanās minētajām mūzikas apvienībām, biežāk dzirdama kā solomāksliniece.

Abi mūziķi uzstāsies arī šī gada starptautiskajā mūzikas festivālā «Laba Daba».

«Nabaklab» atrodas Zigfrīda Annas Meierovica bulvārī 12, koncerta sākums plkst.22:00.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu