Dziesminieks Kārlis Kazāks pieskandinās Valmiermuižas klēts pagalmu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Piektdien, 22.jūlijā, plkst.21.00 dziesminieks Kārlis Kazāks aicina baudīt mierpilnu un lirisku vakaru Valmiermuižas klēts pagalmā, veltot savu dziesmu stāstu un sajūtām bagātu koncertu.

Turpinot dzīvās mūzikas vakaru tradīciju, Valmiermuižā viesosies Latvijā iemīļotais mūziķis Kārlis Kazāks, kurš paguvis uzrunāt visu paaudžu klausītāju sirdis. «Es gribu ticēt, ka tā ir vēlme pastāstīt citiem. Pastāstīt ar mūziku. Pastāstīt tās lugas un lomas, kuras pats esmu radījis. Tās man nav jāpieņem vai jāiemācās. Esmu par slinku, lai iemācītos svešas lomas,» tā dziesminieks stāsta par to, kāpēc uzstājas un kā rada savu mūziku.

Dziesminieks uzstāsies kopā ar bundzinieku Juri Kroiču, ģitāristu Māri Bīmani un basģitāristi Maiju Ušču.

Pašam mūziķim vasaras vakari asociējas ar mieru, tāpēc visi ir laipni gaidīti, izbaudīt rāmu jūlija pievakari un atpūsties no darba nedēļas dunas.

Lietus gadījumā koncerts notiks Valmiermuižas klētī līdzās alus darītavai.

Nākamais koncertvakars:

29.jūlijs - dziesmas un dzejas no Jaunā Rīgas teātra izrādes «Latviešu mīlestība»

/Jēkabs Nīmanis - dzied un spēlē ģitāru, Andris Keišs - dzied un spēlē basģitāru, Varis Piņķis - bungas un citi ritma instrumenti, Artūrs Bērziņš - trombons, Kristaps Pētersons - kontrabass. Mūziķiem atpūšoties, Vilis Daudziņš lasīs savus dzejoļus un prozas darbus./

Ieeja bez maksas.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu