Trīs «Spice Girls» dalībnieces ieraksta jaunu dziesmu

TVNET/LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānuzņēmums

90. gados populārais meiteņu popmūzikas kvintets «Spice Girls», kas pašlaik ir tikai trio (Melānija Brauna, Emma Bantone un Džerija Hornere), svinot 20 gadus kopš «Spice Girls» debijas dziesmas «Wannabe», paziņojis par jaunas dziesmas ierakstu.

Tā būs pirmā «Spice Girls» dziesma deviņu gadu laikā kopš dziesmas «Headlines».

Kā ziņo tabloīds «The Sun», dziesmas nosaukums ir «Song For Her», un tajā dzirdami vārdi: «Noslauki šaubu asaras, tu esi raudājusi, notici saviem sapņiem, izbaudi lidojumu. Neaizmirsti to meiteni, kas tagad ir pieaugusi.»

«Tā ir pilnīgi tipiska «Spice Girls» dziesma, un miljoniem fanu, kas izauguši kopā ar grupu, spēs to attiecināt uz sevi,» tabloīdam pavēstīja kāds avots. «Es varu garantēt, ka, tiklīdz dziesma nāks klajā, viņas atgriezīsies mūzikas topu virsotnē, kur viņām arī jābūt vai nu ar, vai bez Melānijas Č. un Viktorijas.»

Dziesmu autors un producents Eliots Kenedijs, kurš sarakstīja leģendārās meiteņu grupas 1996. gada grāvēju «Say You'll Be There», pašlaik palīdz Džerijai, Melānijai un Emmai strādāt pie jaunās mūzikas.

Taču meitenes ir piedzīvojušas vairākas grūtības, cenšoties no jauna iekarot mūzikas industriju. Viņas bija spiestas atcelt 2016. gada atkalapvienošanās turnejas plānus, jo nevarējušas sarunāt vēlamās koncertu vietas.

Pašlaik baumo, ka tiek plānots grandiozs koncerts Londonas Haidparkā nākamā gada jūlijā, taču tas vēl nav oficiāli apstiprināts.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu