Dziedātāja Diana Arte ieraksta dziesmu ar saksofonistu Paškeviču

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Pašmāju dziedātāja un dziesmu autore Darja Žukova jeb Diana Arte ierakstījusi dziesmu diskofanka stilā, kurā piedalījušies tādi mūzikas meistari kā Deniss Paškevičs un Ingars Viļums.

«Man patīk eksperimentēt un neierobežot sevi jau pierastajos rāmjos,» saka māksliniece. «Turklāt fanks un džezs man vienmēr ir paticis, es tik neuzdrīkstējos skarties klāt kam tik augstam. Taču ar tādiem meistariem un tik profesionālu komandu, ar kuru man palaimējās sanākt kopā, bailēm nebija vairs vietas,» atzīst dziedātāja.

«Ikdienā mums ir daudz visādu traucēkļu, notikumu un apstākļu, kas mūs kavē un brīžiem pilnībā liek atteikties no saviem sapņiem un to īstenošanas. Gribēju šoreiz radīt ko pozitīvu un motivējošu, kas mums visiem, tai skaitā arī man pašai, dotu šo lādiņu un spēku iet uz priekšu. Un fanka mūzika ir tā, pie kuras es pati nekad nespēju nedejot un nekustēties. Patiesībā dziesmas sākotnējais teksts bija stipri garāks, jo man vienmēr ir daudz sakāmā, taču Deniss man atgādināja, ka fankā daudz vārdu nevajag, galvenais ir fīlings. Un te fīlinga ir gana daudz - gan ritms liek kājām sist līdzi takti, gan vēstījums gana kodolīgi aicina nestāvēt uz vietas, bet gan kustēties vienmēr uz priekšu arī pārnestā nozīmē,» smaidot stāsta Diāna.

Saksofona partiju dzisiesmā «Go Funk» izpilda Deniss Paškevičs, basģitāru iespēlējis Ingars Viļums.

Atsevišķas vokālās partijas arī ierunājis Deniss, kurš aktīvi piedalījās arī dziesmas producēšanā kopā ar džeza mākslinieci un vokālo pedagogu Jolantu Gulbi-Paškeviču.

Dziesmas oficiālā relīze ir paredzēta 22. jūlijā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu