«Aerosmith» ģitārists Perijs uz skatuves zaudē samaņu

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

«Aerosmith» ģitārists Džo Perijs (Joe Perry) svētdien Ņujorkā uz skatuves zaudējis samaņu un nogādāts slimnīcā. 65 gadus vecais Perijs uzstājās Koniailendā, Bruklinā, ar savu grupu «Hollywood Vampires», kurā darbojas arī Aliss Kūpers un aktieris Džonijs Deps. Koncerta laikā viņš pēkšņi aizstreipuļoja aiz skatuves, kur zaudējis samaņu, ziņo mediji.

Pēc vairākām stundām Kūpers tviterī pavēstīja, ka ar Periju kopā ir ģimene, viņa stāvoklis esot stabils un viņu aprūpē vislabākie ārsti.

Kāds sociālā vietnē «Facebook» citējis Kūperu uz skatuves sakām: «Ja esat pamanījuši, ka iztrūkst viens no mūsu brāļiem, viņš pirms koncerta jutās ļoti slikti,» ziņo žurnāls «Billboard».

Pats Perijs vairākas stundas pirms notikušā tviterī rakstīja: «Iesildāmies ar Tomiju. #HollywoodVampires @Ford Amphitheater Koniailendā». Ierakstam pievienots arī abu attēls.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu