Krāslavā svinēs pilsētas svētkus

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: vieglicelot.lv

15. jūlijā un 16. jūlijā, Krāslavā norisināsies pilsētas svētku pasākumi, informē Krāslavas novada pašvaldībā.

Piektdien, 15. jūlijā, plkst.17 Parka estrādē norisināsies spēkavīru šovs, bet plkst.21 izskanēs jauniešu grupu «Rīssless» un «Wild Detroit Gang» koncerts.

Sestdien, 16. jūlijā plkst.7, pilsētas svētku pasākumus ievadīs makšķerēšanas sacensības «Krāslavas kauss 2016». Plkst.8 Ostas un Mazajā Tirgus ielā darbu sāks amatnieku un mājražotāju tirdziņš, bet no plkst.10 Grāfu Plāteru ielā darbosies bērnu pilsētiņa - būs atrakcijas, spēles un radošās darbnīcas.

18.novembra laukumā plkst.10 tiks dots starts nūjotāju pārgājienam, bet plkst.11 - Krāslavas velotūrei un sāksies koncerts. Plkst.12.30 notiks balvu izloze velotūres dalībniekiem un nūjotājiem, bet plkst.16 sāksies motošovs.

Dīķu ielā plkst.13 varēs vērot zirgu sētas «Klajumi» figurālās jāšanas priekšnesumu. Šajā pat laikā laukumā pie veikala Beta «Kraslava Games» gaitā norisināsies sacensības basketbolā. Plkst.16 Varavīksnes stadionā norisināsies sacensības futbolā, bet plkst.17 pie Zirga ezera - volejbolā.

Krāslavas Vēstures un mākslas muzejā plkst.15.sāksies atmiņu stunda «Skolotājs un novadpētnieks Ādolfs Pildegovičs», kam sekos piemiņas plāksnes Ādolfam Pildegovičam atklāšana pie muzeja un mākslinieces Ligitas Caunes gleznu izstādes atklāšana.

Pils dārzā plkst.17 sāksies Starptautiskais kulinārā mantojuma festivāls, notiks Latgales un Vitebskas apgabala kulinārā mantojuma produkcijas degustācijas, būs iespēja iegādāties gatavo produkciju, notiks konkurss «Krāslavas novada pagastu visgardākais ēdiens», konkursi veiklākajam saimniekam un saimniecei, kā arī citas aktivitātes.

Parka estrādē plkst.20 sāksies svētku lielkoncerts ar pašdarbības kolektīvu, Lienes Šomases, Jāņa Moiseja, Ievas Kerēvicas, Jāņa Aišpura («The Sound Poets»), Marijas Bērziņas, Aināra Ančevska un pavadošās mūziķu grupas piedalīšanos.

Noslēgsies Krāslavas pilsētas svētku svinības ar svētku uguņošanu un zaļumballi, kurā spēlēs Inga un Normunds.

kraslava.lv

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu