Ceļvedis: Rundāles dārza svētki, krāsu skrējiens, Rīgas Ritmi, Dikļu festivāls, Demiens Raiss u.c.

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Skaties, jau teju jūlijs matos! Kamēr mūzikas festivāli vēl nav sākušies - iesildies ar citiem āra pasākumiem.

NOTIKUMI

Kā Rundāle atzīmēs Dārza svētku desmitgadi?

Foto: publicitātes

Dārza svētku programma:

12:30 bērnu programma kopā ar Čučumuižas rūķiem;
14:00 uzvedums «Dārza svētku 10 mirkļi»;
16:00 Zaļā teātra atklāšana;
17:30 grupas «Autobuss debesīs» koncerts – svētku noslēgums.

Sarunu festivālā «Lampa»

Foto: publicitātes

Jūrmalā notiek pirmais Krāsu skrējiens Latvijā

Foto: publicitātes

Dabas koncertzāle un novada svētki Jelgavā

Foto: publicitātes

2.jūlijs - Jelgavas novada svētki. Jelgavas novads. Jelgavas novada svētkos Elejas muižas parku piepilda amatnieki, mājražotāji, radošo darbnīcu vadītāji, tirgotāji un izklaidētāji, lai dāvātu klātesošajiem emocijām piepildītu dienu kultūras pasākumos.

Kuldīgā notiks Kurzemes Dziesmu svētki

Foto: publicitātes

Pļaviņu novada svētki notiks Klintaines pagastā

Foto: publicitātes

Aicina meklēt Neptūnu Liepājas ielās jau šo sestdien

Foto: publicitātes

Dzelzceļa fotospēle visā Latvijas teritorijā!

Vasara ir dažādu aktivitāšu piesātināta! Arī jūlija pirmajā nedēļas nogalē (1. līdz 3. jūlijs) gaidāms plašs pasākumu piedāvājums – starptautiskais deju festivāls «Eima» Balvos, Saulkrastu svētki, Sarunu festivāls «LAMPA» Cēsīs, Zemeņu festivāls Liepājā, Jūrmalas krāsu skrējiens, Jelgavas novada svētki, Latgales novada senioru dziesmu un deju svētku festivāls Aglonā, kā arī Demjena Raisa koncerts Siguldas pilsdrupās. Lai arī uz kuru Latvijas pusi dotos, izmanto iespēju pa ceļam iepazīt dzelzceļa 155 gadus ilgo vēsturi Latvijā, apmeklējot un unikālā fotokolāžā iemūžinot kādu no «Dzelzceļa spēle. Toreiz un tagad» punktiem, kas atrodami visā Latvijas teritorijā! Mēneša trīs aktīvākie azartiskās ceļojumu aplikācijas lietotāji saņems pārsteiguma balvas! Meklē aplikāciju AppStore un GooglePlay. Vairāk par aplikāciju un 155 dzelzceļa vēsturisko objektu atrašanās vietām skati www.dzelzcelam155.lv

KONCERTI

Ogrē sāksies jau devītie Ogres mūzikas svētki

Foto: publicitātes

Notiks Dikļu pils mūzikas festivāls

Sestdien, 2. jūlijā, jau no plkst. 16 līdz pat pusnaktij norisināsies ikgadējais Dikļu pils mūzikas festivāls - krāšņs mūzikas notikums ar Latvijas labāko izpildītāju piedalīšanos. Tas ir pasākums ar īpašu aru, kurā nesteidzīgi baudīt lielisku mūziku burvīgā pils parka atmosfērā. Šogad blakus pašmāju mūziķiem uzstāsies īpaša viešņa – jaunās paaudzes blūza dīva Shanna Waterstown (ASV), kas festivāla noslēgumā kopā ar atraktīvajiem Latvian Blues Band puišiem atskaņos speciāli festivālam sagatavotu programmu. Uz festivāla skatuves kāps arī grupa «Zāle», «The Coco’nuts», Alise Joste, «DaGamba», Jolanta Gulbe Paškeviča un Deniss Paškevičs ar koncertprogrammu «Fly Love».

Festivālu «Liepājas vasara» atklās vijoļvirtuozu duets

Foto: publicitātes

Trausli ekspresīvā čīliešu mūziķe Kamilla Meza «Rīgas ritmos»

Foto: publicitātes

«Rīgas ritmi» piedāvā: duets Mišels Pipokinja un Kaine Kavalkanče

Foto: publicitātes

«Rīgas ritmos» neredzīgais džeza virtuozs - pianists Džastins Kaflins

Foto: publicitātes

Rīgā uzstāsies franču grupa «Paris Combo»

Foto: publicitātes

Cēsīs uzstāsies Baby Dee

Foto: publicitātes

«Lielajā dzintarā» Džeimss Morisons un Latvijas Radio bigbends

Foto: publicitātes

Siguldas pilsdrupās Demiens Raiss

Foto: publicitātes

IZRĀDES

Starptautiskais tautas deju festivāls «Sudmaliņas»

Foto: publicitātes

Sestdien, 2.jūlijā, plkst. 18.00 no Horna dārza pa Jomas ielu līdz Turaidas ielai Jūrmalā notiks festivāla «Sudmaliņas» dalībnieku gājiens. Plkst. 19.30 Pasaules deju lielkoncertā Dzintaru koncertzālē ar dažādu zemju un kultūru deju rakstiem iepazīstinās kolektīvi no Armēnijas, Baltkrievijas, Gruzijas, Ķīnas, Latvijas, Polijas un Turcijas. Koncerta viesi - tautas deju ansambļi «Dancis», «Gatve», «Līgo», «Rotaļa» un «Teiksma». Biļetes uz festivāla atklāšanas koncertu SIA «Biļešu paradīze» kasēs, internetā bilesuparadize.lv/events/perf/11657, kā arī Dzintaru koncertzāles kasē.

Svētdien, 3.jūlijā, plkst. 17.00 Dzintaru koncertzālē notiks deju ansambļu konkurss, kurā festivāla dalībnieki izpildīs divas dejas, kuras balstītas savas tautas horeogrāfiskajā un muzikālajā mantojumā. Festivāla «Sudmaliņas» norisē konkurss iekļauts pirmo reizi, un to vērtēs starptautiska žūrija. Ieeja bez maksas.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu