Atradām: viltīgs triks, kā iemācīties angļu valodu dažās dienās!

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

«Dažas dienas pamācoties pēc Šveices metodes, pamatīgi pārsteidzu savu ģimeni, jo varēju angliski pateikt visu, ko gribēju,» stāsta Astrīda Pētersone no Engures. Lasi interviju ar Astrīdu un uzzini, kā Tu vari iemācīties angļu valodu 14 dienās un tikai šodien saņemt 55% atlaidi angļu valodas apguvei!

Vai bijāt iepriekš mācījusies angļu valodu?

Angļu valodu esmu mācījusies gan vidusskolā, gan koledžā. Izgāju arī angļu valodas kursus, taču angliski sarunāties tā arī neiemācījos. Kursos, tāpat kā skolā, pasniedzējs viens, bet kursantu daudz. Tāda kārtīga apmācība un individuāla pieeja diemžēl izpalika.

–Kas pamudināja sākt mācīties angļu valodu ar Šveices metodi?

Likās, ka atceros galvenos vārdiņus no skolas laikiem, bet izrādījās, kad bija jārunā angliski, vārdiņi tomēr piemirsās un trūka. Arī pareizā secībā tos salikt nemācēju, lai sanāktu sakarīgs teikums. Vēl nesen ceļojumā ārzemēs piedzīvoju neapskaužamu apkaunojumu, jo vienkārši pati nepratu neko paprasīt angliski un nesapratu, ko man saka. Visu laiku bija jālūdz tulka palīdzība. Par Šveices metodi uzzināju internetā un tā mani uzreiz ieinteresēja ar to, ka angļu valodu jebkurš var iemācīties ātri un lēti. Lasīju arī labās atsauksmes un nodomāju - kāpēc gan nepamēģināt?! Protams, svarīga bija arī vasaras atlaide, kuru ar lielāko prieku izmantoju!

Kā notika mācīšanās?

Mācīšanās metode ir vienkārša, bet pilnīgi citādāka nekā tradicionālās metodes skolās. Programmu varēju vērt vaļā netraucēta, kad vien man pašai bija laiks un macīties, kur vien vēlējos. Ja godīgi, kādu dienu mācībām atvēlēju tikai 15 minūtes, bet citā dienā nemaz laika nesanāca. Bija reizes, kad aizrāvos programmā pat stundu. Sākumā apguvu daudz jaunu vārdiņu, trenēju pareizu izrunu. Vēlāk jau iemācījos, kā tos pareizi salikt teikumos un reāli runāt.

Kā jūs vērtējat savu angļu valodu pēc 2 nedēļām?

Jau pēc dažām dienām, galvā vairs nebija tāds juceklis un varēju pateikt visu, ko vien gribēju. Sajutos pārliecināta par savu angļu valodu un uzreiz gribējās ar kādu sarunāties. Un tā arī darīju gan mājās, gan darbā. Pamatīgi pārsteidzu ģimeni, kura slavē, ka ar katru dienu runāju arvien labāk. Tagad beidzot ir rīktīgi forša sajūta, ka varu pateikt angliski visu to, ko galvā izdomāju latviski.

Ko jūs ieteiktu cilvēkiem, kuri vēl nerunā angliski?

Tagad vairs nebrīnos, ka atsauksmēs tik daudz cilvēku raksta, kā pēc Šveices metodes ātri iemācījušies runāt angliski. Tā ir vienreizēja un ļoti izdevīga iespēja ātri apgūt angļu valodu, ko nedrīkst nokavēt!

Dodies uz www.SwissLanguages.com un saņem atlaidi savai valodu apmācības programmai.

Iemācies runāt angliski 14 dienās vai saņem naudu atpakaļ. Tikai šodien - 21. jūnijā - saņem valodu programmu ar 55% atlaidi - tikai par 6.95 € (parastā cena EUR 16.95). Nenokavē! Pasūti programmu tagad, bet izmanto, kad vēlies. Atlaide tikai pirmajiem 100 interesentiem šodien.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu