«Ātrs un bez žēlastības 8» pievienojas Helēna Mirena

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: RIA Novosti/Scanpix

«Oskarotā» britu aktrise Helēna Mirena pievienojusies asa sižeta filmas «Fast & Furious 8» («Ātrs un bez žēlastības 8») aktieru sastāvam. Aprīlī par pievienošanos filmai paziņojusi vēl viena ASV Kinoakadēmijas balvas ieguvēja - dienvidafrikāņu aktrise Šarlīze Terona.

70 gadus vecā Mirena sacīja, ka spēlēt spraiga sižeta filmu franšīzē esot piekritusi «prieka pēc».

«Man vienmēr paticis vadīt auto,» teica aktrise. «Es piekritu ar noteikumu, ka varēšu pati braukt, ja man būs ainas ar auto. Bet to mēs vēl redzēsim, kā sanāks.»

«Fast & Furious 8» veidotāji filmas sižetu tur noslēpumā.

Zināms, ka kinolentē bez Mirenas un Teronas spēlēs franšīzes veterāni Vins Dīzels, Dveins Džonsons un Mišela Rodrigesa, kā arī aktieris Džeisons Stethems, kurš iepriekšējā daļā atveidoja ļauno varoni.

Filmas režisors būs Gerijs Grejs, kurš uzņēma hiphopa filmu «Straight Outta Compton».

Filma kinoteātros iznāks 2017. gada 14. aprīlī. Tā būs pirmā sērijas filma bez aktiera Pola Vokera piedalīšanās. Viņš gāja bojā autoavārijā 2013. gadā, kad vēl nebija pabeigta «Fast&Furious 7» uzņemšana.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu