Ceļvedis: smilšu skulptūras, bruņinieki, baznīcu nakts, Valka/Valga 730 u.c.

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Lai gan brīvdienās sola mazā lietus vīreļa uznācienu, laiks nebūs tik auksts, lai neapslāpētu savu ziņkārību uzzināt - kā dzīvojuši bruņinieki, vai zirgi spēj spēlēt izrādi, kāda izskatās Valka/Valga savos 730 gados, cik saldi smaržo peonijas un kas naktīs notiek baznīcās!

NOTIKUMI

Smilšu skulptūru festivāls «Summer Signs ’16»

Foto: publicitātes

No 11. līdz 12. jūnijam Jelgavā, Pasta salā notiks jau 10. starptautiskais Smilšu skulptūru festivāls. Ja brīvdienās plāno doties uz Jelgavu, izmanto iespēju un apmeklē Dzelzceļa muzeju Jelgavā (Stacijas ielā 3) bez maksas! Lai saņemtu bezmaksas biļeti, lejupielādē ceļojumu aplikāciju «Dzelzceļa spēle. Toreiz un tagad» un uzrādi to muzeja darbiniekam (piedāvājums spēkā līdz pat 30.jūnijam). Ja šajā pilsētā plāno uzturēties ilgāku laiku, apmeklē arī vietējos vēsturiskos dzelzceļa spēles punktus - Jelgavas stacijas ēku, pārbrauktuves dežuranta posteni, Jelgavas dzelzceļa staciju, Lielupes tiltu un Cukurfabrikas pieturas punktu. Plašāka informācija par aizraujošās spēles aplikāciju pieejama mājaslapā www.dzelzcelam155.lv.

Valka un Valga svinēs 730. jubileju

Foto: publicitātes

Zirgu izrāde «Kumeļu rotaļas»

Foto: publicitātes

Rīkos bruņinieku turnīru «Lilium Vindaviensis 2016»

Foto: publicitātes

Kuldīgas novadā Peoniju dārza svētki

Foto: publicitātes

Atklāj Baznīcu nakts programmu

Foto: TVNET

Valmieras diena Kalnciema kvartāla tirgū

Foto: publicitātes

Suņu un kaķu izstāde «Latvijas uzvarētājs»

Foto: publicitātes

KONCERTI

Slavenais Jeila universitātes koris Rīgā

Foto: publicitātes

«Dead City Holidays» aicina uz EP turnejas noslēguma koncertu

Foto: publicitātes

Paula un Radio bigbenda koncertprogramma

Foto: publicitātes

«Zig Zag» un «Ēzelītis Iā»

10. jūnijā radio «Naba» klubā «Nabaklab» savu jauno albumu ar nosaukumu «Ēzelītis Iā» prezentēs Latvijas rokgrupa «Zig Zag».
Albumu izdod radio «Naba» mūzikas izdevniecība «Naba Music». Kā īpašie viesi koncertā piedalīsies arī indīroka apvienība «Colours of Bubbles» no Lietuvas.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu