Aktrise Emīlija Klārka atklājusi, kādi vīrieši viņai patīk

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters

Aktrise Emīlija Klārka jau pirms kāda laika kļuvusi par vienu no tām sievietēm, kuru sauc par seksa simbolu. Vīrieši jūk prātā zvaigznes dēļ, mēģina pievērst viņas uzmanību, bet tikai tagad zvaigzne atklāj noslēpumu – viņai nepatīk perfektie skaistulīši.

Aktrise Emīlija Klārka izdevumam «People» atklājusi, ka nav sajūsmā par vīriešiem, kuri ir perfekti – ideāla frizūra, vēderprese, apģērbs, viņai patīk vīrieši, kuri ir mazliet apaļīgi un apveltīti ar smadzenēm, kuras spējīgas domāt.

Tas, protams, nenozīmē, ka, satiekot gudru vīrieti, bet ar vēderpresi, viņa ar to nesatiksies, bet uzsvars tomēr ir smadzenēm, ne augumam.

Zvaigzne apzinās, ka visas sievietes tā saka, bet, ieraugot kārtējo skaistulīti, pazaudē prātu; ar viņu tā nenotiek, Emīlija vēlas ilgstošas attiecības, ne īslaicīgu romānu.

Klārka vēlas sev līdzās kādu, kurš spēj viņu sasmīdināt jebkurā mirklī un, pateicoties savai personībai, prātam, likt pilnveidoties, domāt, lai beigu beigās viņi būtu līdzvērtīgi.

Runājot par zvaigznēm, aktrise atklāj: ja Leonardo di Kaprio beigtu satikties tikai ar modelēm un uzaicinātu viņu uz tikšanos, viņa dotu aktierim iespēju.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu