Koncerts, kurš veltīts, lai piesaistītu pastiprinātu uzmanību pazudušu bērnu meklēšanai

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Nauris Garkaklis

25.maijā klubā «Friends» norisinājās īpašs koncerts, kurš tika veltīts pazudušu bērnu meklēšanai, lai kārtējo reizi izceltu problēmu un palīdzētu kādam bērnam atgriezties mājās.

Koncertu rīkoja pasākumu organizatore Jeļena Tonova, kuru nereti izdodas redzēt, vadot dažādus izklaides vai sociālos pasākumus. Pasākums tapa sadarbībā ar grupu «Bezvēsts.lv», kuras ietvaros brīvprātīgie meklē pazudušus bērnus visā Latvijā.

Sirsnīgā koncerta ievadā portāla izveidotāji stāstīja, kā noris meklēšana, atklāja, kā ikviens var piedalīties procesā, liekot uzsvaru, ka sociālajos tīklos mēs piedalāmies dažādos konkursos, ievietojam dziesmas, aforismus, bet, ja ikviens, redzot paziņojumu par pazudušu cilvēku, ar to dalītos, mēs spētu atrast daudz vairāk pazudušu personu.

Organizācijā «Bezvēsts.lv» darbojas 130 brīvprātīgie, kuri jebkurā mirklī ir gatavi doties uz jebkuru Latvijas malu, lai iesaistītos bērnu meklēšanā.

Īpašais pasākums tika rīkots tieši 25.maijā ar nozīmi, jo tieši šajā datumā 1979.gadā pazuda sešus gadus vecais Evians Peits, kuru meklēja teju visa pasaule, bet diemžēl puisēns tā arī neatradās.

Pēc četriem gadiem tieši 25.maijs tika pasludināts par Pazudušo bērnu dienu.

Koncertā piedalījās duets Alekss Silvērs un Liera Štein, dziedātāji Alekss Ross, Kamilla Kļaviņa, Alīna Felmane, Anna Ušakova, Santa Daniļēviča, Tamāra Rutkovska, Valērijs Bogdānovs, Jana Akopjana, Kristīna Justa, saksofonists Sergejs Boicovs un daudzi citi.

Koncertā izskanēja galvenokārt balādes, radot mazliet smeldzīgu, skumju noskaņu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu