PBK vasaras sezonas atklāšana: melodrāmas «Prakse» pirmizrāde

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Pirmdien, 30. maijā plkst. 21:15 Pirmajā Baltijas Kanālā (PBK) startēs «Prakse» - melodrāma četrdesmit sērijās. Režisora Andreja Silkina filmā vērosim notikumus no ārstu un pacientu dzīves.

«Prakse» – jauna drāma par ārstiem, par dzīvības un mīlestības glābšanu. Aktrise Ksenija Lavrova-Glinka daudzsēriju filmā ‘’Prakse» attēlo talantīgo ķirurģi Jevgēniju Koroļovu. Viņas ierasto dzīves ritmu izjauc priekšnieks no Maskavas.

Foto: publicitātes

Par jaunās medicīnas drāmas «Prakse» režisoru kļuva Andrejs Silkins («Margoša», «Reālais tētis», «Kurš, ja ne es?»). Lomas attēloja: Ksenija Lavrova-Gļinka, Eldars Ļebedevs, Pjotrs Barančejevs, Oļegs Šklovskis, Ivans Šibanovs, Olga Čudakova un citi.

Foto: publicitātes

«Prakse» sižetā ir divu spēcīgu personību: Maskavas daktera Sokolova (Eldars Ļebedevs) un vietējās ārstes Jevgēnijas Koroļovas (Ksenija Lavrova-Glinka) pretcīņa.Ambiciozais un valdonīgais jaunais priekšnieks kolektīvā uzstāda savus noteikumus, un slimnīcas ierastā dzīve mainās vienā mirklī.Katra sērija veltīta noteiktai pacienta vēsturei, kas saistīta ar filmas līnijas sižetu.

Skatieties no 30. maija darba dienās pēc programmas «Latvijas laiks» Pirmajā Baltijas Kanālā daudzsēriju melodrāmu «Prakse».

Visas sērijas būs šeit:

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu