Laikraksts: Robijs Viljamss un Kailija Minoga ierakstīs jaunu duetu

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/LETA

Britu dziedātājs Robijs Viljamss un austrāliešu popdīva Kailija Minoga plāno ierakstīt pirmo duetu kopš 2000.gadā iznākušās dziesmas «Kids», ziņo britu laikraksts «The Sun». Pirms 16 gadiem iznāca Viljamsa un Minogas pirmais duets «Kids», kas tolaik kļuva par slavenu hitu visā pasaulē.

Britu tabloīds «The Sun» raksta, ka mūziķi plānojot ierakstīt jaunu dziesmu, kas būs iekļauta Viljamsa jaunākajā albumā.

Viljamss nesen paziņoja, ka esot noslēdzis jaunu ierakstu līgumu ar kompāniju «Sony». Iepriekšējos divus Viljamsa albumus - 2012. gada «Take the Crown» un 2013. gada «Swings Both Ways» - izdeva ierakstu kompānija «Universal».

Baumo, ka pēc jaunā ieraksta izdošanas Viljamss varētu apvienoties ar popgrupas «Take That» dalībniekiem. Dziedātājs Gerijs Bārlovs sacīja, ka «Take That» 25. jubilejas turnejā piedalīšoties četri dalībnieki, par spīti Džeisona Orindža aiziešanai no grupas.

Viljamss pirmoreiz atgriezās grupā «Take That», lai ierakstītu 2010. gadā izlaisto albumu «Progress».

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu