Jaungada sagaidīšana u.c. brīvdienu ceļvedī

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Šajā nedēļas nogalē, protams, sagaidīsim Jauno, 2012. gadu, kam par godu tiks rīkoti pasākumi un koncerti, īpaši sarosīsies krogi un klubi. Taču nedēļas nogalē nebūs tikai Vecgada vakars vien... Laipni lūgts TVNET izklaides un kultūras nedēļas nogales ceļvedī!

PASĀKUMI

Jaungada sagaidīšana Rīgas centra laukumos

Foto: LETA

Doma laukumā jau no plkst. 21 muzicēs grupa «Keksi», bet Līvu laukumā no plkst. 22 - Pits Andersons un grupa «The Swamp Shakers», kur pēcāk notiks arī «Diskotēka sniegā».

Arī Esplanādē no plkst. 23 būs iespēja dejot DJ mūzikas pavadībā.

Ieeja visur bez maksas.

Īpašais piedāvājums - Jaungada sagaidīšana «Saules akmenī»

Foto: publicitātes

Biļetes «Biļešu servisa» kasēs vai bilesuserviss.lv.

Jaungada sagaidīšana Liepājā

Liepājā centrālā Jaungada sagaidīšanas vieta būs Rožu laukums. Jau no plkst. 22 tur sāksies muzikāla programma un uz videoekrāniem tiks demonstrēti liepājnieku apsveikumi un novēlējumi 2012. gadam. Sveicienus ir ierunājuši kultūras nozarē strādājošie, pašvaldības amatpersonas, kā arī Liepājas ielās sastaptie iedzīvotāji. Pusnaktī Rožu laukumā notiks uguņošana, ko pavadīs īpaši sarūpēta mūzika, bet pēc tās par dejām rūpēsies Liepājas aktieri un vienlaicīgi arī dīdžeji Gatis Maliks un Mārtiņš Kalita.

Laba tradīcija ir Liepājas Svētās Trīsvienības katedrālē notiekošais Vecgada koncerts, kas sāksies vēl plkst. 23. Koncertu organizē ērģelnieks Lotars Džeriņš sadarbībā ar vokālo grupu «Anima Solla».

Foto: publicitātes

Savukārt plkst. 21 Latvijas 1. rokkafejnīcā (Liepāja, Stendera 18/20) notiks Jaunā gada sagaidīšanas pasākums «Burziņš roka pilsētā», bet «Red Sun Buffet» (Pasta 2) 31. decembrī spēlēs Rīgas DJ Rudd.

Jaungada sagaidīšana Ventspilī

Lielajā laukumā jautrība 31. decembrī sāksies plkst. 23.30, kad uzstāsies Ufo grupa. Savukārt plkst. 00.33 iecerēta tradicionālā svētku uguņošana.

Taču jau plkst. 22 Ventspils Kultūras centrā (Kuldīgas 18) sāksies «Zvaigžņotā gadu mijas ballīte», kurā piedalīsies Žoržs Siksna un Adrians Kukuvass, kā arī Ufo.

Vēl plkst. 12 dienā pie Olimpiskā centra «Ventspils» basketbola halles ieejas tiks dots starts arī ikgadējam «Vecgada skrējienam».

Citi Jaungada sagaidīšanas pasākumi

31. decembrī plkst. 22.22 Rīgas kinoteātrī «Splendid Palace» (Elizabetes 61) notiks diskotēka, kuras galvenais vadītājs būs Agris Semēvics no grupas «100. debija». Biļetes cena – Ls 15.

Cēsīs centrālais pasākums notiks no plkst. 23.30 Vienības laukumā, kur skanēs mūzika un tiks teikti laba vēlējumi, bet pusnaktī, protams, šauts salūts.

Siguldā centrālais pasākums notiks no plkst. 23 Svētku laukumā, kur par gadumijas jautro ballīti gādās DJ Putenis (Ivars Lipskis), būs iespēja kopīgi baudīt Siguldas novada aizejošā gada svarīgāko notikumu mirkļus, teikt laimes vēlējumus un vērot salūtu. Siguldas novada pašvaldība turpina svētku garšīgo tradīciju – arī šajā gadu mijā tiks baudīta Jaunā gada torte un karstvīns.

Jelgavā Jaungada ballē Kultūras namā (K. Barona 6) uzstāsies «Lauku muzikanti», turpat notiks arī dažādas atrakcijas un karaoke. Ieejas maksa Ls 10 un neliels līdzņemtais groziņš. Klubā «Jelgavas krekli» (Lielā 19a) savukārt uzstāsies «Credo» un spēlēs DJ Andis.

KONCERTI

Operas Vecgada galā koncerti

E. Siliņš
E. Siliņš Foto: LETA

Biļetes «Biļešu paradīzes» kasēs vai bilesuparadize.lv.

Mielavs un «Pārcēlāji»

Foto: publicitātes

Biļetes «Biļešu paradīzes» kasēs vai bilesuparadize.lv.

LNSO Jaungada koncerts

I. Rivass
I. Rivass Foto: publicitātes

Biļetes «Biļešu paradīzes» kasēs vai bilesuparadize.lv.

Hārlemas Gospeļu koris

Foto: publicitātes

Biļetes «Biļešu servisa» kasēs vai bilesuserviss.lv.

«Austra»

Foto: publicitātes

Biļetes «Biļešu servisa» kasēs vai bilesuserviss.lv.

Citi Jaungada sagaidīšanas koncerti

31. decembrī plkst. 16 Rīgas Domā (Doma laukums 1) notiks koncerts «Ērģeļu skaņās atvadās gads», kurā piedalīsies ērģelnieki Larisa Bulava, Vita Kalnciema, Jevgeņija Ļisicina, Ligita Sneibe, Tālivaldis Deksnis, Roberts Hansons un Atis Stepiņš, kā arī Maksims Novikovs (alts) no Maskavas.

31. decembrī plkst. 22.30 Ādažu Kultūras centrā uzstāsies grupa «Labvēlīgais tips» un dziedātājs Igo. Biļetes «Biļešu paradīzes» kasēs vai bilesuparadize.lv.

RĪGAS KLUBOS UN KROGOS

«A Nice Place» (Citadeles 2) 30. decembrī plkst. 22 uzstāsies Johnny Salamander un Meldra.

«Alā» (Smilšu 16) 30. decembrī plkst. 21 uzstāsies «Folkvakars».

«B-Bārā» (Doma laukums 2) 31. decembrī plkst. 20 notiks masku balle, kurā uzstāsies Ginta Žilinska grupa un grupa «Jusendo», kā arī spēlēs DJ Uvis un savu meistarību demonstrēs iluzionists.

«Balzambārā» (Torņa 4-1b) 31. decembrī plkst. 20 notiks masku balle, kurā uzstāsies duets «Transleiteri».

«BarDuck» (Grēcinieku 11a) 31. decembrī notiks pasākums «Pērļu nakts», kurā spēlēs DJ Sargs, uzstāsies dejotājas un būs arī čigāniete, kas zīlēs nākotni.

Bites blūza klubā (Dzirnavu 34a) 30. decembrī plkst. 22 uzstāsies «Latvian Blues Band».

«Bubamara» (Audēju 8) 30. decembrī plkst. 21 uzstāsies «Adamsu famīlija», bet 31. decembrī plkst. 22 uzstāsies ģitārists Vjačeslavs Mitrohins un spēlēs DJ Speiss.

«Club Kino» (K. Barona 31) 31. decembrī notiks pasākums «Pure New Year's Eve», kurā spēlēs dīdžeji Ai-Va, Alex-O, Chi Chi Chilayz, Andre Crash, Bogdan Taran, Daniel Mariash un Anett.

«Coco Loco» (Pēterbaznīcas 17) 30. decembrī spēlēs DJ Carlo, bet 31. decembrī notiks pasākums ar devīzi «Būs salūts un daudz alkohola». Spēlēs dīdžeji CJ Parker un Toms Eņģelis.

«Coyote Fly» (Tērbatas 2) 30. decembrī uzstāsies projekts «Clan21» (Diāna Pīrāgs un Amin) un spēlēs DJ Roons, bet 31. decembrī spēlēs DJ Roons, DJ Gustavito, DJ Martin Alex un DJ Kress. Būs arī dejotājas un notiks Santa Klausa ātrģērbšanās sacensības.

«Četros baltos kreklos» (Vecpilsētas 12) 30. decembrī spēlēs DJ Andis Miezītis, bet 31. decembrī uzstāsies grupa «Sestā jūdze» un spēlēs DJ Pēteris.

«Dstyle» (Skārņu 9) 31. decembrī plkst. 21 notiks pasākums «Kiss Goodbye 2011», kurā uzstāsies grupa «S.Ū.C. Trio & Imiss Youso», vakara vadītāja un dīdžeja lomā iejutīsies Markus Riva, dejos deju grupas «D-Girls» meitenes un paredzēta arī bārmeņu «uguņošana».

«Depo» (Vaļņu 32) 30. decembrī uzstāsies «Eskimo», «Varat» un «The Snips», kā arī spēlēs DJ Guntis, 31. decembrī spēlēs DJ Guntis un DJ Mārtiņš, bet 1. janvārī uzstāsies «Engage at Will» (hardcore, Krievija) un «Break the Norm».

«Dirty Deal Cafe» (Maskavas 12/2) 31. decembrī plkst. 21 notiks elektroniskās mūzikas pasākums «Black Water Dragon», kurā piedalīsies Armant, Årno, Bufetnieks, Burning Space Shuttle, Deep-Z, Nikotīns, Sairam, Yuri_G, An-Tre, Broskow, Esoniq, Mārcis Lācis, Mixmister Rastjik, NGC-5128, Sex, Vibeline, Aon, Arturs F, Bombey, Matīss Justs, «Seekers of Destruction», Toms Auniņš un «Trauslās lietas» (Selfish un Semyon Hanin), kā arī vīdžeji Anastezya, Kipsala Video Stream, Yeva, Wickiss un Zilums.

«Fantasy Park» (Mūkusalas 71) 31. decembrī plkst. 22 notiks pasākums «Magic New Year Night», kurā uzstāsies grupa «Rollman's Band», meistarību demonstrēs arī iluzionists un būs vēl citi pārsteigumi.

«I Love You» (Aldaru 9) 30. decembrī spēlēs DJ Uldis Rudaks, bet 31. decembrī DJ Erbe un DJ Dagilis.

«Kefīrā» (A. Briāna 9a) 31. decembrī spēlēs «TMT DJ Team», DJ Chicool un DJ Emil Deo.

«Ļeņingrad» (Kalēju 54) 30. decembrī spēlēs DJ MegaUģis, bet 31. decembrī DJ Ma.Be.

LMA Studentu klubā (Raiņa 23) 31. decembrī notiks disko pasākums «Disco Night».

«Melnajā piektdienā» (Brīvības 193c) 30. decembrī plkst. 20 notiks motokarnevāls «Mobilizācija», kurā uzstāsies rockabilly grupa «The Black Cats» un blūzroka grupa «Mike Hawk Band».

«Merlin» (Maskavas 4) 31. decembrī uzstāsies «Marko Man Band».

«Nabaklab» (Z. A. Meierovica 12) 30. decembrī notiks pasākums «New Year Party», kurā piedalīsies «Smind», «Sreda obitanija», «Mongowery» un «Love Emulation», bet 31. decembrī notiks karnevāls «Ceļvedis starpzvaigžņu stopētājiem», kurā piedalīsies DJ Roberts Gobziņš, DJ Kaspars Bindemanis, DJ Valters K, DJ Gneza, DJ Schtals, DJ Edgars un performanču projekts «Sintētika».

«Pie Labvēlīgā tipa» (Raiņa 21) 30. decembrī notiks pasākums «Absolutā hītparāde», kurā spēlēs DJ Ufo, DJ Jax un DJ Edmunds, bet 31. decembrī uzstāsies Liene Šomase, LieneCandy un Jenny May, kā arī spēlēs DJ Jax.

«Pienā» (A. Briāna 9) 31. decembrī spēlēs DJ Uldis Rudaks un DJ Ingus Baušķenieks.

«Pulkvedim neviens neraksta» (Peldu 26/28) 30. decembrī spēlēs DJ Artis Volfs un DJ Evans, bet 31. decembrī DVJ Vital un DJ All-viss.

«Radio Bar» (Šķūņu 17) 31. decembrī spēlēs DJ Get Dizzy, DJ PM2theAM un DJ JNZ.

«Ribs & Rock» (Grēcinieku 8) 31. decembrī plkst. 22 uzstāsies rockabilly grupa «The Black Cats».

«Steiku haosā» (Audēju 2) 30. decembrī plkst. 21 uzstāsies Ivars Pētersons, bet 31. decembrī plkst. 22 «Marčello Band», kad paredzēts arī līnijdeju priekšnesums.

«Steiku haosā» (Meistaru 25) 30. decembrī plkst. 21 uzstāsies Filīpo, bet 31. decembrī plkst. 22 Valdis Indrišonoks, kad paredzēts arī līnijdeju priekšnesums.

«Teātra bārā» (Lāčplēša 26) 30. decembrī notiks pasākums «Vislatvijas aktieru DJ-cīņas», kurā spēlēs Artūrs Dīcis (DT), Mārtiņš Meiers (VDT), Ivars Krasts (JRT), Daumants Švampe (LLT), Mad Ant (NT), Artūrs Pabērzs (RKT), «Brāļi Liepāji» (LT), Kārlis Krūmiņš (DDT), Arturs Krūzkops (NT) un Ģirts Šolis (UMKA.LV).

JAUNUMI RĪGAS KINOTEĀTROS

Foto: publicitātes

«Multikino» (Mūkusalas 71) no 30. decembra sāks demonstrēt filmas «Šerloks Holmss: ēnu spēle» un «Par ko VĒL runā vīrieši». Vēl 30. decembrī plkst. 15 kinoteātris piedāvās baleta «Riekstkodis un Peļu karalis» tiešraidi no Dāņu Nacionālā baleta Amsterdamā.

«Cinamon» (Brīvības 372) no 30. decembra sāks demonstrēt filmas «Šerloks Holmss: ēnu spēle» un «Par ko VĒL runā vīrieši».

PAR VĒL CITĀM IZKLAIDES IESPĒJĀM VAR UZZINĀT TVNET PASĀKUMU AFIŠĀ UN NOTIKUMU SADAĻĀ. KATRS LASĪTĀJS AICINĀTS KOMENTĀROS IETEIKT VĒL KĀDU PASĀKUMU VAI ATPŪTAS IESPĒJU ŠAJĀ NEDĒĻAS NOGALĒ!


LAIMĪGU JAUNO GADU!

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu