Sabiedrībā pazīstamas personas bauda dimantu radīto burvību

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Nauris Garkaklis

25. maijā juveliermākslas salonā «Dimants» tika atklāta itāļu juvelieru nama «Luca Carati» izstāde, piedāvājot apskatīt vairāk nekā 170 izmeklētus priekšmetus no 16 nama labākajām kolekcijām. Šoreiz viesi pievēra īpašu uzmanību oficiālajai daļai, kurā bija iespējams aplūkot elpu aizraujošas rotaslietas no dimantiem.

Izstādes kurators un juvelieru nama akcionārs Karlo Markalli personīgi sagaidīja pasākuma viesus, kuru vidū bija tādi sabiedrībā pazīstami cilvēki kā Marīte Kola, Valdis Birkavs, Natālija Jansone, Nella Ušakova, Svetlana Leva, Jeļena Strahova un daudzi citi.

«Luca Carati» rada rotaslietas no augstākās kvalitātes dimantiem. Nama eksperti īpašu uzmanību pievērš izejvielu iegādei. Augstākās kvalitātes briljanti: baltajā un fantāziju krāsās visos iespējamajos variantos un slīpējumos – briljants, bagete, marķīzs un sapņu formas. Juvelieru nama koncepcijas pamatā – pašu labāko itāļu juvelieru tradīcijas gadsimtu garumā apvienojumā ar jaunākajām tehnoloģijām.

Daudzas kolekcijas iedvesmojusi daba: lapas, ziedi, zāle, oļi un mākoņi – kas ieskauj mūs kopš neatminamiem laikiem un atstāj tik pozitīvu ietekmi uz mums.

Vairākas rotaslietas ir mūsdienīgas interpretācijas par baroku. Tās rada asociācijas, it kā jūs atrastos Versaļas pilī Luija XIV laikā.

Par pasākuma mūzām kļuva jaunās latviešu balerīnas, prestiža starptautiska baleta konkursa dalībnieces. Viņas prezentēja juveliermākslas izstrādājumus no vairākām kolekcijām, papildinot savus uznācienus ar klasiskās dejas soļiem.

Sieviešu trauslums, deja un rotaslietas lika aizrauties ikvienas sievietes elpai, kā nekā jau kopš Merilinas Monro laikiem dimanti ir sieviešu labākie draugi.

Notikuma izsmalcināto gaisotni palīdzēja radīt šampanietis, un elegantas uzkodas tikai papildināja dzirkstošā dzēriena garšu. Tāpat ikvienam viesim bija iespēja piedalīties loterijā un laimēt īpašu vīna pudeli.

Vakara vadītāja lomā iejutās vienmēr šarmantais Valdis Melderis, kurš ar stāstiem par rotaslietu vēsturi ikvienam uz mirkli palīdzēja nonākt citā pasaulē.

Izstādi salonā «Dimants» ir iespējams aplūkot līdz 28. maijam.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu