Viens no pašmāju populārākajiem tērpu zīmoliem «Narciss» prezentē jauno kolekciju

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Nauris Garkaklis

26.maija vakarā populārais apģērbu zīmols «Narciss» prezentēja savu jauno kolekciju «Narciss by Narciss». Kā jau ierasts modes pasākumā, to apmeklēja daudzi modes blogeri, kā arī sabiedrības dāmas.

Kā jau ierasts zīmola pasākumos, tie vienmēr notiek pie viņu veikala Berga bazārā, viesi iekārtojas saulītē, iekšpagalmā, bauda vīnu, uzkodas un gaida, kā šoreiz zīmols tos pārsteigs.

Pēc jaunās kolekcijas apskatīšanas modes blogeri, sabiedrības dāmas, uzņēmēji, mākslinieki steidza sveikt zīmola radītājus, dāvājot ziedus, kā arī izteikt neskaitāmus komplimentus par skaisto kolekciju.

Jaunā kolekcija ieturēta pasteļtoņos, tos apvienojot ar krāsainām detaļām, kuras lieliski piestāvēs ikvienai dāmai, baudot vasaras sauli.

Pasākumu apmeklēja Agnija Grigale, Liene Stūraine, Deniss Ševeļovs, Jeļena Strahova, Alīna Kellere, Ieva Bondare, Sarmīte Kola, Iveta Vecmane, Dace Krieviņa-Bahmane un citi.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu