Pasaku portāls kopā ar mūziķiem sagatavojis jaunu dziesmu (1)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Pasaku portāls "pasakas.net" kopā ar populāriem mūziķiem sagatavojis jaunu dziesmu "Ziemas šūpuļdziesma", kas domāta gan bērniem, gan pieaugušajiem, kuri nav aizmirsuši pasaku un šūpuļdziesmu burvību, informēja "Ideju forums" projektu direktore Liene Jackeviča.

"Ziemas šūpuļdziesmas" mūzikas autors ir Normunds Pauniņš, bet vārdu autors ir Rolands Ūdris jeb Ūdrītis.

Jaunās dziesmas tapšanā piedalījušies Normunds Pauniņš, Ivars Makstnieks, Aisha, Normunds Rutulis, Anmary, Ūdrītis, Agate Dombrovska, Mārtiņš Dambis, Kārlis Kazāks, Ksenija Sundejeva, Lauris Valters, Rihards Zaļupe, Inese Žuga un Anita Romanova.

"Ziemas šūpuļdziesma" jau šonedēļ sāks skanēt Latvijas radiostacijās, un tās video būs apskatāms pasaku portālā "pasakas.net" šūpuļdziesmu sadaļā.

Dziesmu ieraksti pasaku portālam un jaunā kompozīcija "Ziemas šūpuļdziesma" tapusi sadarbībā ar ierakstu studiju "Sound Division Studios".

Šūpuļdziesmu sadaļa veidota tā, lai bērni un pieaugušie varētu klausīties dziesmu audioversijas un videoversijas profesionālu mūziķu izpildījumā, kā arī mācīties paši dziedāt, atskaņojot instrumentālos pavadījumus, mācoties kompozīcijas notis un vārdus.

Pasaku portāla aicinājumam ieskaņot dziesmas atsaukušies vairāki desmiti Latvijā populāru mūziķu - Aivars Krancmanis, Ksenija Sundejeva un "Tribes of the City", Ilga Reizniece, Kaspars Rūķītis, "Amber music", grupa "Ēnas", Gunārs Kalniņš, Jānis Jubalts, "Morning After", "Mofo", Rīgas Doma kora skolas zēnu koris, Mārtiņš Dambis ar "Confused", "Dzelzs vilks", Ingus Pētersons, Mārtiņš Freimanis, Ance Krauze un citi.

Pasaku portāls savu darbību sāka pērnā gada vasarā, aicinot sociāli aktīvus un radošus cilvēkus veltīt laiku un balsi, ieskaņojot pasakas un dziesmas, kas bez maksas noklausīšanai un lejuplādēšanai pieejams portāla mājaslapā. Projekta idejas autori ir "Ideju forums", kas vēlas popularizēt literatūras lasīšanu un klausīšanos bērnu, pusaudžu vidū.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu