Ķīnas cirks, dejas Ķīpsalā u.c. brīvdienu ceļvedī

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Šajā nedēļas nogalē ar koncertu noslēgsies TV šovs "OKartes skatuve", Rīgā viesosies Ķīnas Nacionālais cirks, notiks sporta deju festivāls "Baltic Grand Prix", vairāku Ziemassvētku izrāžu pirmizrādes un koncerti... Laipni lūgts TVNET izklaides un kultūras nedēļas nogales ceļvedī!

PASĀKUMS

Sporta deju festivāls "Baltic Grand Prix"

Foto: publicitātes

17. decembrī notiks pasaules čempionāts jauniešiem standartdejās. Tajā par čempiona titulu sacentīsies apmēram 65 deju pāri no 40 valstīm. Tiks izcīnīts arī uzvarētāju tituls Pasaules federācijas reitinga sacensībās Latīņamerikas dejās.

Savukārt 18. decembrī būs iespēja vērot tradicionālo 10. Rīgas Domes kausa izcīņu standartdejās, jauniešus Latīņamerikas dejās un arī deju paraugdemonstrējumus. Gada balli, kā arī setdienas un svētdienas sacensības pavadīs Grodņas Filharmonijas orķestris.

Biļetes nopērkamas "Biļešu paradīzes" kasēs vai bilesuparadize.lv.

JAUNAS IZRĀDES

Ķīnas Nacionālais cirks

Foto: REUTERS/ScanPix

Biļetes nopērkamas "Biļešu servisa" kasēs vai bilesuserviss.lv.

"Ursus maritimus"

Foto: publicitātes

Biļetes nopērkamas "Biļešu paradīzes" kasēs vai bilesuparadize.lv.

"Meitene ar sērkociņiem"

Foto: publicitātes

Biļetes uz pirmizrādi gan vairs nav nopērkamas. Nākamā izrāde 25. decembrī plkst. 11.

KONCERTI

"OKartes skatuves" fināls

Foto: publicitātes

Biļetes nopērkamas "Biļešu servisa" kasēs vai bilesuserviss.lv.

Egils Siliņš

Foto: publicitātes

Biļetes nopērkamas "Biļešu paradīzes" kasēs vai bilesuparadize.lv.

"Ziemassvētku koncerts"

Foto: publicitātes

Biļetes uz pirmizrādi gan vairs nav nopērkamas. Nākamā izrāde 20. decembrī plkst. 19.

Elizabete Zagorska

Foto: publicitātes

Biļetes nopērkamas "Biļešu paradīzes" kasēs vai bilesuparadize.lv.

Gunārs Kalniņš

Foto: publicitātes

Biļetes nopērkamas "Biļešu servisa" kasēs vai bilesuserviss.lv.

"Tavas saknes tavā zemē"

Foto: publicitātes

Biļetes nopērkamas "Biļešu paradīzes" kasēs vai bilesuparadize.lv.

RĪGAS KLUBOS UN KROGOS

"Alā" (Smilšu 16) 16. decembrī plkst. 21 uzstāsies "Folkvakars", bet 17. decembrī plkst. 21 "DeBillies Bluegrass Band".

"Aptiekā" (Mazā Miesnieku 1) 17. decembrī spēlēs DJ Uldis Rudaks, bet 18. decembrī notiks vafeļu baudīšanas pasākums "Esi vafelē svētdienā", kura ietvaros plkst. 17 uzstāsies "100 baltas dvēseles" un vēlāk arī Ulda un Inta regšlāgska grupa.

"Ballē" (Jāņa sēta 5) notiks kluba atklāšanas pasākumi 70. - 90. gadu pophitu stilistikā: 16. decembrī spēlēs DJ Only, bet 17. decembrī DJ Edijs.

"Bazilikā" (K. Valdemāra 33) 16. decembrī plkst. 23 uzstāsies Johnny Salamander un grupa "Monro".

Bites blūza klubā (Dzirnavu 34a) 16. decembrī plkst. 22 notiks pasākums "Aspects of Blues", bet 17. decembrī plkst. 22 uzstāsies "Bite’s Blues Band".

"Bubamara" (Audēju 8) 16. decembrī spēlēs DJ duets "Crystral Sound System", bet 17. decembrī plkst. 21 uzstāsies Speiss ("Oranžās brīvdienas") un plkst. 22 ģitāristu duets Andris Akmentiņš un Jānis Dubavs.

"Coco Loco" (Pēterbaznīcas 17) 16. decembrī spēlēs DJ Dub:ra, bet 17. decembrī notiks "MC Battle" kopā ar Mixmaster AG.

"Cuba Cafe" (Jauniela 15) 16. decembrī spēlēs DJ Rudd, bet 17. decembrī DJ All-viss.

"Četros baltos kreklos" (Vecpilsētas 12) 16. decembrī plkst. 23 uzstāsies Olga Rajecka un spēlēs DJ Andis Miezītis, bet 17. decembrī DJ Andris Ozols.

"Depo" (Vaļņu 32) 16. decembrī plkst. 21 notiks "Indie Party", kurā uzstāsies "Sus Dungo", "Momend", Elizabete Balčus un "Pyro Trees", kā arī spēlēs earlab.lv dīdžeji, bet 17. decembrī spēlēs DJ Mārtiņš.

"I Love You" (Aldaru 9) 16. decembrī spēlēs DJ Kārlis Dagilis, bet 17. decembrī DJ duets "Common People" jeb Rozze un Alīna.

"Kabatā" (Peldu 19) 16. un 17. decembrī spēlēs DJ GTD.

"Kaļķu vārtos" (Kaļķu 11a) 16. decembrī spēlēs DJ Uvis, bet 17. decembrī DJ Plastic.

"Ļeņingrad" (Kalēju 54) 16. decembrī spēlēs DJ Evita Bandere, bet 17. decembrī DJ Ma.Be.

LMA Studentu klubā (Raiņa 23) 16. decembrī plkst. 23 uzstāsies metal grupas "Relicseed", "The Factor" un "Burned in Blizzard".

"Melnajā piektdienā" (Brīvības 193c) 16. decembrī plkst. 20 notiks "Sound Division Rock Battle 2011" fināls, kurā uzstāsies "Art of Keeping Secrets", "X-Panda" (Igaunija), "Unlost" (Lietuva) un "Attitude" (Lietuva), kā arī viesu statusā "Backflow" un "Huskvarn", bet 17. decembrī notiks metālmūzikas pasākums, kurā uzstāsies "Sacramental", "Diseim", "Stagnant Project", "Deodium" un "Helid", kā arī spēlēs DJ Raitis Sametis.

"Merlin" (Maskavas 4) 16. decembrī plkst. 20 uzstāsies ģitāristu duets Aigars Voitišķis un Andris Mucenieks.

"Nabaklab" (Z. A. Meierovica 12) 16. decembrī plkst. 21 notiks grupas "Baložu pilni pagalmi" albuma "Divreiz izstāstītie stāsti" prezentācija, kurā uzstāsies arī "Stūrī zēvele" un spēlēs DJ Dambis, bet 17. decembrī plkst. 21 notiks grupas "Cacophonics" dzimšanas dienas svinības, kurās uzstāsies arī "Zoltan", "Freelancers", "Seat Free" un "Act Friendly", kā arī spēlēs DJ Plus Face un DJ Artis Dvarionas.

"Pie Labvēlīgā tipa" (Raiņa 21) 16. decembrī plkst. 23 uzstāsies "Z-Scars" un spēlēs DJ Jax, bet 17. decembrī plkst. 23 uzstāsies "Double Faced Eels" un arī spēlēs DJ Jax.

"Pulkvedim neviens neraksta" (Peldu 26/28) 16. decembrī spēlēs DJ Evans un DJ Raitis, bet 17. decembrī DJ Vital un DJ Mojo Mann.

JAUNUMI RĪGAS KINOTEĀTROS

Foto: publicitātes

"Multikino" (Mūkusalas 71) no 16. decembra sāks demonstrēt filmas "Neiespējamā misija: rēgu protokols" un "Viena diena".

"Cinamon" (Brīvības 372) no 16. decembra sāks demonstrēt filmas "Neiespējamā misija: rēgu protokols", "Viena diena" un "Kolka Cool".

"Splendid Palace" (Elizabetes 61) no 16. decembra sāks demonstrēt filmu "Kolka Cool". Vēl 16. decembrī plkst. 19 notiks snovborda filmas "The Art of Flight" bezmaksas pirmizrāde.

"K. Suns" (Elizabetes 83/85) 17. decembrī plkst. 19 izstādes "Lūzuma punkts: Katrīnas Bigelovas dzīve mākslā" kontekstā demonstrēs viņas drāmu "Nemīlētie" ("The Loveless").

PAR VĒL CITĀM IZKLAIDES IESPĒJĀM VAR UZZINĀT TVNET PASĀKUMU AFIŠĀ UN NOTIKUMU SADAĻĀ. KATRS LASĪTĀJS AICINĀTS KOMENTĀROS IETEIKT VĒL KĀDU PASĀKUMU VAI ATPŪTAS IESPĒJU ŠAJĀ NEDĒĻAS NOGALĒ!

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu