Skaties tiešraidē Ģimenes dienai veltītu koncertu Šlokenbekas muižā

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Čīka/LETA

Jau šo sestdien, 21.maijā, Livonijas ordeņa Šlokenbekas muižā notiks vērienīgs Ģimenes dienai veltīts bezmaksas pasākums, kas sāksies pulksten 21.30!

Televīzijas «Rīga TV 24» tiešraidē būs vērojams multimediāls Ģimenes dienas koncertuzvedums ar Latvijas dižģimeņu godināšanu, ievijot koncerta programmā skaisto un neparasto Latvijas upju ainavas caur dziesmām un dejām.

Ikviena ģimene Latvijā varēs redzēt, izjust un ar sirdi izdzīvot piecu spilgtu un atšķirīgu ģimeņu stāstus caur Zemgales, Kurzemes, Vidzemes, Latgales un Rīgas tautas godiem un tradīcijām, dziesmām, teiksmām un dejām! Upes tēma izskanēs visās dziesmās un dejās.

Pasākuma galvenie viesi un dalībnieki būs tautā iemīļotie komponisti Mārtiņš Brauns un Raimonds Tiguls. Koncertuzveduma galvenais virsdiriģents būs Ints Teterovskis, deju kolektīvu virsvadītāja - horeogrāfe Nadīna Neimane-Gardoviča. Uz skatuves kāps jaunā un talantīgā soliste Elīna Seile (TV3 šova «Mūsu Zelta dziesma» dalībniece), kā arī izcilās balss īpašnieces Alise Baumane, Elīna Čipāne un Alise Adoviča.

Katras ģimenes stāstu caur novadu rakstiem izdejos un izdziedās vairāk nekā 200 dejotāji un koristi no visas Latvijas.

Pasākuma īpašie viesi būs «Laimas muzikanti», kas pulcēs apmeklētājus uz sadziedāšanos un sadancošanu.

Vakaru vadīs televīzijas moderatori: Lāsma Zute un Andrejs Filipovs.

Par katru no dižģimenēm būs safilmēts dokumentāls video stāsts un video sveicieni no Latvijā iemīļotiem aktieriem, ko Ģimenes dienas koncertuzvedumā projicēs uz lielā ekrāna muižas parkā.

Savukārt dienas pirmajā pusē, jau no pulksten 12.00 Šlokenbekas muižas parkā ikvienam bērnam būs pieejamas radošās darbnīcas un atrakcijas. Būs apskatāmi seni spēkrati (mašīnas, motocikli, riteņi). Valsts robežsardze piedāvās suņu paraugdemonstrējumus. Būs ieradušies Valsts policijas tēli Runcis Rūdis un kārtībnieks Bebrs. Apskatāma būs ceļu uzturēšanas un būvniecības tehnika, ko nodrošinās VAS «Latvijas Valsts ceļi», Ceļu satiksmes drošības direkcija, VAS «Latvijas Autoceļu uzturētājs», kā arī Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta tehnika un neatliekamā medicīniskā palīdzība. Runāsim un stāstīsim par drošību, kas ir īpaši svarīga, sākoties skolēnu brīvdienām!

Pasākumā piedalīsies arī Labklājības ministrijas iestādes – Valsts bērnu tiesību aizsardzības inspekcija (VBTAI), Valsts darba inspekcija (VDI) un Nodarbinātības valsts aģentūra (NVA).



























KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu