10 pasaules seksīgākās modeles

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: EPA/LETA

Modeles ir kļuvušas par mūsdienu rokzvaigznēm. Tām ir milzīgs fanu pulks. Daiļas jaunavas un jaunekļi kļūst par etalonu, modes tendenču virzītājspēku visā pasaulē - no Aļaskas līdz Nigērijai. Sievietes apdrošina savas perfektās ķermeņa daļas, pozē seksīgos bikini un pavedinošā apakšveļā - visa viņu profesionālā karjera balstās uz to, lai viņas izskatītos satriecoši.

 
Foto: Instagram/ninaagdal

Nina Agdāla

Dāņu modele Nina Agdāla (Nina Agdal) strādājusi ar «Calzedonia», «Playlife» u.c. modes zīmoliem, pirms plašāku ievērību guva, filmējoties slavenā ātrās ēdināšanas restorānu kompānijas «Carl's Jr.» burgeru reklāmā.

Foto: Instagram/ninaagdal
 
Foto: EPA/LETA

Keita Aptone

Amerikāņu modele Keita Aptone pasauli satrieca ar seksīgajām žurnāla «Sports Illustrated» fotogrāfijām, kurās īpaši izcēlās viņas kuplās krūtis. Nesen 23 gadus vecā modele ir paziņojusi par saderināšanos ar beisbola spēlētāju Džastinu Verlanderu.

Foto: instagram/kateupton
 
Foto: Leta/Reuters

Kendisa Svanpūla

Dienvidāfrikas supermodele Kendisa Svanpūla (Candice Swanepoel) plašāk pazīstama kā viena no «Victoria's Secret» zvaigznēm.

Foto: Instagram
 
Foto: AFP/LETA

Miranda Kera

Austrāliešu modele un aktiera Orlando Blūma bijusī sieva Miranda Kera (33) bija pirmā austrāliete - «Victoria's Secret» eņģelis. Šobrīd daiļava ir atradusi sev jaunu draugu - attēlu kopīgošanas tīkla «Snapchat» vadītāju Evanu Špīgelu (25).

Foto: instagram/mirandakerr
 
Foto: AP/LETA

Alesandra Ambrosio

Trīsdesmit četrus gadus vecā brazīliešu modele Alesandra Ambrosio pirms pāris dienām staroja uz Kannu kinofestivāla sarkanā paklāja. Viņa vēl aizvien ir lieliskā formā.

Foto: Instagram/alessandraambrosio
 
Foto: EPA/LETA

Dautzene Krūsa

Nīderlandiešu modele Dautzene Krūsa (Doutzen Kroes) ir viena no pieprasītākajām žurnālu vāka modelēm. Viņa nesen bijusi uz «Elle», «Glamour», «Harper’s Bazaar», «Marie Claire», «Vogue» un pat «Time» vāka.

Foto: Instagram/doutzen
 
Foto: AFP/LETA

Irina Šeika

Daiļā krievu modele Irina Šeika (īstajā vārdā Irina Šeihlislamova), kura nesen šķīrās no futbolista Krištianu Ronaldu, plašāku ievērību guva ar fotogrāfijām «Sports Illustrated».

Foto: Instagram/irinashayk
 
Foto: Instagram/katemosslatest

Keita Mosa

Jau kopš 14 gadu vecuma Keita Mosa darbojas modes industrijā, un arī šodien viņas vārds modes pasaulē rakstāms ar lielo burtu. 42 gadus vecā Keita vēl aizvien izstaro kādu iekšēju seksuālo enerģiju, kas daudzām citām modelēm vienkārši no dabas nav dots.

Foto: Instagram/katemosslatest
 
Foto: EPA/LETA

Lilija Oldridža

«Victoria's Secret» modele Lilija Oldridža savu karjeru modes pasaulē sāka 16 gadu vecumā.

Foto: AFP/LETA
 
Foto: AFP/LETA

Adriana Lima

Zīmola «Victoria`s Secret» modele Adriana Lima ir viena no pasaulē skaistākajām sievietēm, par sievieti sapņo daudzi vīrieši un daudzas sievietes.

Foto: EPA/LETA
KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu