Foto: Aktrise Elīna Dzelme mirdz uz Kannu kinofestivāla sarkanā paklāja

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Facebook

Aktrise, gleznotāja un nu arī režisore Elīna Dzelme ir devusies uz Kannu kinofestivālu, kurā tiks izrādīta viņas pašas veidota īsfilma «Egomorphosis». Kā jau piedienas, dodoties uz tik prestižu pasākamu, arī Elīna ieradās skaistā kleitā un mirdzēja uz sarkanā paklāja.

Foto: Facebook

Pirms pusgada aktrise Elīna Dzelme izveidojusi īsfilmu ar nosaukumu «Egomorphosis». Tās režisore, scenārija autore un aktrise ir pati Elīna, bet filmā redzama arī viņas meita Hanna un viņas mīļotais vīrietis, miljonārs Valērijs Maligins, ar kuru kopā aktrise arī devusies uz Kannu kinofestivālu.

Foto: Facebook

Aktrise nosūtījusi savu īsfilmu uz Kannu kinofestivāla īsfilmu atlasi, kurp katru gadu tiek nosūtīti tūkstošiem darbu, bet vēlāk saņēmusi uzaicinājumu turp doties.

Foto: Facebook

Jau visu nedēļu aktrise atrodas Kannās un laiku pa laikam sociālajos tīklos publisko kādu fotogrāfiju no savām gaitām.

Kleitas izvēlē Elīna neatkāpās no klasiskās melnās krāsas, kuru paspilgtināja dažādi zelta uzšuvumi un viegli caurspīdīga dekoltē zona.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu