Dženifera Lopesa runā par seksismu un sev piešķirto dīvas statusu

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Aktrise un dziedātāja Dženifera Lopesa, viesojoties «The Hollywood repouter» diskusijā, kopā ar amata māsām Keriju Vašingtoni, Sāru Polsoni un Kirstenu Danstu neslēpa savas patiesās domas par visu Holivudas sieviešu problēmām.

Lopesa sāka savu stāstu, sakot, ka ir liela atšķirība starp sievietēm un vīriešiem, viss, kas vīriešiem tiek piedots, sievietēm tiek uzskatīts par zvaigžņu slimību.

Aktrise, lai parādītu dubultos standartus, atklāj: ja vīrietis aizkavē visu filmēšanas grupu, tas tiek uzskatīts par normālu parādību, ja nokavē sieviete, viņai piedēvē dīvas titulu un zvaigžņu slimību.

Lopesai tiek piedēvēts vārds dīva, negatīvā nozīmē, tiek runāts, ka viņa izkalpina tos, ar ko kopā strādā gan mājās, gan filmēšanas laukumā, studijā, nemaz nerunājot par gatavošanos koncertiem.

Zvaigzne vienmēr daudz un smagi strādājusi, lai sasniegtu perfektumu, un, ja kur piedalās, tad gaida no apkārtējiem tiekšanos uz labāko rezultātu, ne samierināšanos ar vidusmēru.

Tāpat Dženifera atklāja, ka reizēm Holivudas vīriešu pasaulē nejūtas tā, ka viņa varētu izteikt savu viedokli, jo par to pasmiesies un neviens neieklausīsies, toties, ja to pašu pateiks vīrietis viņu slavēs par lielisku ideju.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu