Vecgada vakaram televīzijas gatavo pārsteigumus (2)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Šķiet, 31.decembra vakars, ja esat nolemuši to pavadīt mājās pie TV ekrāniem, nevarētu būt garlaicīgs.

LNT "Prāta bankā" piedalīsies politiķis Juris Dobelis, kuram viedoklis ir vienmēr un par visu, bijusī TV "seja", tagad politiķe Anta Rugāte, kā arī Valkas pilsētas domes priekšsēdētājs Vents Armands Krauklis.

Pulksten 21 par izklaidi gādās īpašais "Solo ar Raimondu Paulu" (lasīt "Solo ar Orķestri"), kur viesosies Olga Dreģe, Zane Vaļicka, Gundars Āboliņš, Varis Vētra, Normunds Rutulis, Jolanta Gulbe u. c.

Visu noslēgs LNT Vecgada šovs — Zvaigžņu cirks! Tajā varēs izbaudīt uzveduma "Cabaret Allez!" jautrību, bet starp dejām, dziesmām un jokiem visus gaida mūsu Valsts prezidentes Vairs Vīķes–Freibergas un "Prāta vētras" priekšnesums, kā arī skatītāju izveidotā sabiedrības krējuma TOP 10 novēlējumi un joki.

TV3 Tāpat kā pārējās telekompānijas, arī TV3 Vecgada vakaram sagatavojusi ko īpašu. Taču, pārlasot anotācijas, jāsecina, ka arī nākamais televīzijas gads nebūs garlaicīgs. Bet nu par visu pēc kārtas.

Ziņas, topi un citi zvēri

Vecgada vakarā uzmanību der pievērst "Bez Tabu", kas atskatīsies uz aizvadīto Suņa gadu četrās mums svarīgās dzīves jomās — naudas lietās, mīlestības, darba un veselības ziņā. Par katru tēmu savu viedokli paudīs arī eksperti, kas sola prognozes nākamajam gadam. Pēc tam sekos gada apskats, īpašu uzmanību pievēršot iedzīvotāju viedoklim. Interesants varētu būt arī raidījums "TOP 10", kas aplūkos Latvijas dīvainākās grupas, tiks piedāvāti arī īpaši priekšnesumi, negaidīti pārsteigumi un laureātu sumināšana.

Pēc nopietnajām lietām, kā allaž, paredzēta izklaide — Lielais Jaungada šovs Brīnumzemē. Tas noritēs neparastā gaisotnē, jo pasākumā piedalīsies gan dresēti zvēri, gan slaveni cilvēki, brīnumdari un pat Ēriks Niedra, par kuru Imantam jau sen ir aizdomas, ka viņš ir burvis. Uzstāsies arī ēnu teātris, populāri dziedātāji, uzzināsim, vai ir iespējamas ilglaicīgas un noturīgas attiecības ar Salaveci. Skatīsimies, kā grupai "Autobuss debesīs" sokas celtniecības darbos, kā Ingrīdai Circenei padodas mākslas zinātnieces loma, savukārt "Melo M" puiši piedalīsies medicīniskos eksperimentos, bet Uldis Dumpis nonāks asinssūcēju ielenkumā.

Valtera Krauzes veiksmes spēle

Sākot ar 7. janvāri, katru svētdienu TV3 piedāvās raidījumu "Veiksmes cena" — pasaulē visilgāk rādīto veiksmes spēli. Par tās vadītāju izraudzīts lieliskais Valters Krauze, kuram palīdzēs divas simpātiskas asistentes. Katrā spēlē var piedalīties deviņi cilvēki, kuri cīnīsies par grandiozām balvām. Lai piedalītos šajā spēlē, viņiem būs nepieciešama veiksme, zināšanas par iepirkšanos un stipri nervi. Spēles būtība ir vienkārša: jāatmin kāda priekšmeta cena, un uzvar tas, kurš nosaucis vistuvāko patiesajai. Tiesa gan, virzoties uz nākamo līmeni (spēle sastāv no sešiem raundiem, diviem pusfināliem un fināla), uzdevumi kļūst sarežģītāki, un risks zaudēt visu iegūto tikai palielinās. Jāpiebilst, ka 1956. gadā ASV radītā spēle līdz šim satriecošus panākumus guvusi Apvienotajā Karalistē, Austrālijā, Portugālē, Nīderlandē un citur pasaulē, tādēļ atliek vien cerēt, ka tā popularitāti iekaros arī pie mums.

Kaislīgi seriāli un humora šovi

Protams, kas gan būtu televīzija bez skatītāju tik iemīļotajiem seriāliem? Tādēļ jau no 2. janvāra TV3 katru dienu rādīs vairāku iecienītu seriālu divas sērijas, tātad turpmāk nodrošināta patīkama laika pavadīšana ar seriālu "Likteņa gūstekne", aizraujošo humora šovu "Smieklīgākie video kuriozi" un seriālu "Mīla lielā pilsētā". Jāpiebilst, ka notikuši arī vairāki negaidīti satura pavērsieni: "Likteņa gūsteknē" mainījies Daniela lomas atveidotājs, un turpmāk viņa vietā būs redzams jaunāks un vēl pievilcīgāks aktieris. Savukārt humora šovs "Smieklīgākie video kuriozi" piedāvās jaunas (jau septiņpadsmitās!) sezonas sērijas un piedzīvojumus.

Smieklu dēļ pārtrauc filmēšanu

Tiem, kas priekšroku dod krievu humoršoviem un seriāliem, arī skatāmā netrūks — sākot ar 3. janvāri, katru trešdienu tiks piedāvātas seriāla "Krievu specvienības" jautrās gaitas. Seriāls parodē tik nopietno asa sižeta seriālu žanru un sastāv no vairākām atsevišķām stāstu daļām — "Gūsteknis", "Frizieris", "Suvenīrs" un "Dieva roka". Starp citu, filmēšanas laukumā visu laiku valdījusi lieliska gaisotne un īsta jautrība. Kā atzinuši seriāla veidotāji, reizēm smiekli un jautrība kļuvuši tik nekontrolējami, ka vajadzējis pat pārtraukt filmēšanas procesu, lai visi varētu izsmieties un nomierināties.

Bet jau no 5. janvāra būs skatāms Krievijas slavenākais un iemīļotākais humora šovs "Greizais spogulis", kas iekarojis daudzu cilvēku atzinību un tik daudziem spējis uzlabot garastāvokli. Šovā viesojas populārākie satīriķi, parodiju meistari un komiķi, kuri joko par visādām tēmām, izspēlē dažādas etīdes un bieži vien savu priekšnesumu padara par īstu izrādi.

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu