TVNET izvēlas 2007. gada Latvijas sievietes (143)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Pēc divu gadu pastāvēšanas šoreiz arī TVNET Vīriešiem lasītājiem un lasītājām piedāvā savu versiju par Latvijas interesantāko un iekārojamāko sieviešu Top 10. Mūsdienu slavenākajos klaču žurnālos ikvienam ir iespēja lasīt daudz dažādu interesantu lietu par sabiedrībā populārām personībām, taču ne vienmēr piedāvātais informācijas klāsts ir pilnīgs un atbilstoši atspoguļo realitāti.

Ja tiktu veidots objektīvs tops, tad noteikti būtu jāņem vērā gan dzeltenās preses publikācijas, gan arī nopietnāki, bet tāpat idejiski un varbūt pat finansiāli atkarīgi izdevumi. Sarakstā tad noteikti iekļūtu dziedātājas Liene Šomase, Elina Fūrmane (Ella), Ladybird, Jenny May, kā arī daudz citu šobrīd Latvijā pazīstamu seju.

Tieši tāpēc mēs pieņēmām lēmumu veidot savu nosacīti subjektīvu topu, kas, iespējams, daudziem šķitīs pārāk "pelēks". Mēs gan šādam apzīmējumam kategoriski nepiekrītam. Atgādināsim, ka šoreiz mūsu uzdevums nebūt nav apstrīdēt citu mediju izvēli un viedokli par to, kas ir un kas nav pelnījis būt "uz žurnāla vāka", bet gan piedāvāt, tā sakot, savu versiju par versiju.

Kā galvenos kritērijus šoreiz varētu minēt: sievišķīgums, seksualitāte, panākumi, prāta dotības un attieksme.

Tad, lūk, arī vēl viena versija par Latvijas iekārojamāko sieviešu Top 10 (bez noteiktas secības):

TV personība Žanete Skarule

Žanete Skarule šogad ir bijusi pietiekoši aktīva, lai tiktu pamanīta. Jau ilgāku laiku, darbojoties "MTV", viņa ir pamanījusies atzīmēties daudzos gada svarīgos pasākumos. Šeit prātā nāk gan "Positivus AB", gan arī "MTV B-Day" un "MTV Europe Music Awards". Žanete, lai arī sākumā daudziem šķitusi neatbilstoša izvēlētajai lomai, manuprāt, ir, gluži otrādi, perfekta sava darba veicēja. Viņa ir stilīga, seksīga un inteliģenta sieviete, kas pavisam noteikti jau ir iekarojusi neskaitāmas vīriešu sirdis.

TV personība Žanete Skarule
TV personība Anna Lieckalniņa

Anna Lieckalniņa sabiedrībā ir pazīstama kā populārā LNT un SWH kopīgi veidotā dzīvās mūzikas šova "Cīņas klubs" vadītāja. Paralēli viņa darbojas arī Latvijas mūzikas kanāla TOP 10 raidījumā un LNT "Tautas balss". Anna ir pamanījusies sevi sasaistīt arī ar populāro un skatītāju iecienīto televīzijas šovu "Divas zvaigznes". Anna ir satriecoša sieviete, kas ar savu pārliecību un izturēšanos spēj sakaut ikvienu.

TV personība Anna Lieckalniņa
Aktrise Sandra Zvīgule

Burvīgā un talantīgā Jaunā Rīgas teātra aktrise Sandra Zvīgule sevi ir pieteikusi jau pirms laba laiciņa. Viņa savas karjeras laikā ir vairākkārt spējusi iegūt labākās teātra aktrises titulu. Sandra arī filmējas pašmāju TV seriālos, un viņas balss ir dzirdama gan spilgtajos reklāmas džinglos, gan arī populāros ārvalstu televīzijas seriālos. Sandras Zvīgules personība ir kā satriecoši laba narkotika.

Aktrise Sandra Zvīgule
Dziedātāja Zane Dombrovska

Dziedātāja Zane Dombrovska savu karjeru sāka mūzikas festivālā "Bildes 2002". Pagājušo gadu jaunā un talantīgā dziedātāja mūzikas izdevniecības "Radio SWH ieraksti" apgādā laida klajā debijas albumu "Taa es". Zane ir izpelnījusies arī sajūsmas vārdus no leģendārās pašmāju dziedātājas Mirdzas Zīveres. Zane Dombrovska uz skatuves ir par sevi pārliecināta un rada īpašu gaisotni skatītāju vidū. Pavisam nesen tieši Zanes dziedātās dziesmas Kongresu namā, "Bilžu 2007" ietvaros, spēja radīt visjaukākās sajūtas klausītāju sirdīs.

Dziedātāja Zane Dombrovska
Fotogrāfe Iveta Vaivode

Jaunās un talantīgās pašmāju fotogrāfes Ivetas Vaivodes darbi pēdējo pāris gadu laikā ir nonākuši teju vai uz visiem Latvijas žurnālu vākiem. TVNET prāt, tagad arī viņai ir pienācis īstais brīdis, kaut arī tikai uz mirkli, bet tomēr pagriezt kameru uz savu pusi. Iveta vēl pavisam nesen ieguva otro vietu Latvijas Fotogrāfijas gada balvas 2007 nominācijā "Gada dizaina un reklāmas fotogrāfija". Māksliniece pašreiz apgūst jaunas zināšanas ārvalstīs.

Fotogrāfe Iveta Vaivode
TV un radio zvaigzne Evelīna Kovaļevska

Burvīgā televīzijas (TV3) un radio (FitFM) raidījumu vadītāja Evelīna Kovaļevska, TVNET prāt, ir viena no tām sievietēm, par kādu sapņo ikviens sevi cienošs vīrietis, pat ja viņš pats to vēl nenojauš. Attieksme, gaumes izjūta un valdzinošs acu skatiens ir tikai dažas no Evelīnas Kovaļevskas labākajām īpašībām.

TV un radio personība Evelīna Kovaļevska
TV personība Sindija Vilde

Atceros, šķiet, pirms gadiem 10 man pašam bija tas gods personīgi apsveikt Sindiju ar Miss Rīga titula iegūšanu. Jau tad viņa bija ne tikai skaista un azartiska, bet arī gudra un par sevi pārliecināta jauna sieviete. Laikam ejot, Sindija ir izgājusi "cauri ugunij" un nepārprotami iekarojusi stabilu vietu sabiedrības uzmanības centrā. Viņas personība varbūt tikai uz mirkli, bet pirmajā brīdi patīkami samulsinās pat emocionāli visstabilāko vīrieti.

TV personība Sindija Vilde
Aktrise Inga Alsiņa

Inga Alsiņa šajā sarakstā ir pēc kārtas otrā Jaunā Rīgas teātra aktrise, kas tāpat kā citas viņas kolēģes ir apveltīta ar fantastiskiem talantiem un personības īpašībām. "Skroderdienas Silmačos", "Tālāk", "Maigums", "Ledus", "Sidraba šķidrauts", "Latviešu stāsti" ir tikai dažas no izrādēm, kuras spēlējusi aktrise. Nedrīkst nepieminēt arī populāro latviešu seriālu "Likteņa līdumnieki". Inga Alsiņa ir stilīga, seksīga un inteliģenta sieviete ar savu īpašu dzīves uztveri.

Aktrise Inga Alsiņa
Aktrise Agnese Zeltiņa

Par Agnesi Zeltiņu jau rakstāms biogrāfisks romāns. Arī viņa šķietami ir izgājusi ne tikai "caur uguni". Arī viņas balss mūsdienās ir bieži dzirdama dažādos reklāmas rullīšos. Tas gan viņu nav apturējis turpināt fantastisko aktrises karjeru, ģimenes dzīvi un, protams, mazliet arī patrakot. Agneses Zeltiņas ierašanās jebkurā vietā ir notikums ar lielo burtu.

Aktrise Agnese Zeltiņa
Aktrise Iveta Pole

Visbeidzot šo sarakstu noslēdz vēl viena Jaunā Rīgas teātra aktrise, liepājniece Iveta Pole, kas šogad savā īpašumā ieguvusi "Lielā Kristapa" balvu kā labākā aktrise režisora Jura Poškus filmā "Monotonija". Pēdējā gada laikā aktrise sevi ir pieteikusi kā daudzsološu un izteiksmīgu skatuves mākslinieci. Par viņu runā un piemin daudzi... Iveta ir skaists noslēpums, kuru noteikti būtu vērts iepazīt ikvienam no mums.

Aktrise Iveta Pole
Komentāri (143)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu