Atklāj epilatoru lietošanas noslēpumu

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Tuvojoties vasaras sezonai, kad daba mūs lutina ar silto laiku un mēs vēlamies tērpties vieglos, plānos un ķermeni lieki nenosedzošos apģērbos, sieviešu ikdienā arvien aktuālāks kļūst jautājums, kā iegūt gludu, mirdzošu un zīdainu ādu bez liekā ķermeņa apmatojumu pēc iespējas ilgākam laika periodam.

Ir vairums metožu, kā sievietes ikdienā atbrīvojas no liekā ķermeņa apmatojuma, bet pašreiz savu uzviju un strauju attīstību piedzīvo epilatori, jo tie spēj nodrošināt vienu no ilgstošākajiem rezultātiem, palīdz matiņiem ataugt nepamanāmākiem, likvidē pat visīsākos matiņus, ir paredzēti ne tikai kājām, ir piemēroti jutīgai ādai un sievietes šo metodi var izmantot sev ērtā laikā un vietā.

Pareizai un efektīvai epilatoru lietošanai pasaulē labāko epilatoru zīmols Braun iesaka:

Sagatavojies pati un sagatavo savu ādu

Labsajūtas un komforta veicināšanai, būtiski ir radīt sev vēlamu atmosfēru, kurā ķermenis un prāts pilnībā atbrīvojas, nav sasprindzis un tāpēc sāpju slieksnis ir zemāks. Skaistumkopšana iet roku rokā ar ūdens procedūrām – vanna vai duša, kas gan telpu, gan mūs pašas ieskauj skaistu aromātu mākonī un labsajūtā. Silta ūdens ietekmē ne tikai āda top gludāka un mīkstāka, bet atveras arī tās poras, kas palīdz matiņam vieglāk iznākt laukā. Baudot kādu no ūdens procedūrām, pirms epilēšanas ir vēlams/ieteicams? ādu apstrādāt ar maigu skrurbi, kas palīdzēs matiņiem pacelties no ādas.

Atrodi sev piemērotāko epilatoru

Katrai sievietei ir individuāls gan sāpju slieksnis, gan ādas tips, gan matiņu uzbūve, tāpēc ir svarīgi atrast tieši sev piemērotāko epilatoru un noskaņu, lai veiktu atbrīvošanos no nevēlamajiem ķermeņa matiņiem.

Dāmas, kas patiesi izbauda ūdens procedūras, noteikti priecāsies par jaunāko zīmola Braun bezvadu epilatoru Silk-epil 9 Skin Spa, kas ir piemērots īpaši maigai epilācijai dušā vai vannā. Šie jaunie epilatori ne tikai palīdzēs iegūt gludu ādu līdz pat 4 nedēļām, bet tie arī ietaupīs laiku, jo tiem ir par 40% platāka galviņa, kas nodrošina, ka ar katru kustību tiek apstrādāts lielāks ādas laukums, tā samazinot kopējo epilēšanās laiku.

Tomēr dāmām, kuru ķermeņa matiņi ir ļoti smalki, labāk izvēlēties ierasto epilācijas veidu – veikt epilāciju uz sausas ādas., Dušā vai vannā smalkie matiņi kļūst vēl mīkstāki un epilatoram tos ir grūtāk saķert, tāpēc var nesasniegt vēlamo rezultātu.

Dāmas, kas ir atvērtas jaunām tehnoloģijām, noteikti novērtēs Braun jaunos fotoepilatorus, kas arvien biežāk parādās sieviešu ikdienā. Tie pilnībā nesāpīgi, ar inovatīvu gaismas tehnoloģiju, iedarbojas uz melanīnu matiņa folikulā un pārtrauc matiņu augšanas ciklu. Jaunākais zīmola Braun fotoepilators Silk-expert IPL ar intelektuālo SensoAdaptTM tehnoloģiju, likvidē matiņus, pielāgojoties ādas tonim, tā automātiski atrodot labāko iestatījumu drošam un efektīvam rezultātam – epilators pirms katra zibšņa nolasa ādas toni (līdz pat 80 reizēm sekundē) un automātiski optimizē gaismas intensitāti atbilstoši ādas krāsai. Pateicoties šai tehnoloģijai, Braun Silk-expert IPL ir veselībai drošākais epilators. Šī jaunā metode gūst savu arvien pieaugošu sieviešu atzinību, jo fotoepilatori sniedz visilgstošāko efektu un acīm redzams rezultāts tiek sasniegts patiesi ātri. Braun Silk-expert IPL ir šobrīd visātrākā tehnoloģija, kas darbojas ar mazāk par divām sekundēm starp zibšņiem, ļaujot apstrādāt kājas vai rokas tikai 10 minūšu laikā. 89% Braun Silk-expert IPL lietotāju atzīst, ka gluda āda saglabājas līdz pat 12 mēnešiem pēc pēdējās apstrādes. Galvenais ir atrast laiku, izvēlēties ērtu vietu un ļauties nesāpīgām rūpēm par sevi.

Foto: Publicitātes foto

Izmanto pilnībā visas epilatora funkcijas un atrodi sev piemērotāko

Jaunākie epilatori ir aprīkoti ar daudz dažādām papildu funkcijām, lai katra sieviete spētu atrast sev piemērotāko un gūtu efektīvāko gala rezultātu.

Noteikti ir vēlams izvēlēties epilatorus ar kustīgām epilējošām galviņām, jo tāds epilators nevainojami pielāgosies visām ķermeņa daļām, sniedzot pilnvērtīgāko rezultātu. Jaunākajiem epilatoriem šīs kustīgās galviņas ir arī aprīkotas ar īpašiem masāžas rullīšiem, kas palielina ādas komfortu epilācijas laikā.

Tāpat lielisks papildinājums epilatoram ir gaismiņa, kas izgaismo pat vissmalkākos matiņus, lai epilācijas procesā tie netiktu palaisti garām.

Tiem spītīgajiem matiņiem, kuri ir uzvarējuši cīņā ar epilatoru un palikuši iesakņojušies, nebūs līdzvērtīga pretinieka Braun MicroGrip pincešu tehnoloģijai, kas likvidē pat smilšu grauda lieluma (0,5 milimetru) matiņus.

Parūpējies par savu ādu pēc epilācijas

Zelta noteikums, lai āda būtu zīdaina un mirdzoša ir – pēc epilācijas to viegli iemasēt ar bagātinošu un mitrinošu krēmu vai losjonu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu