Galahers Led Zeppelin koncertā piedzeras un aizmirst sarunu ar Peidžu (2)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Grupas "Oasis" ģitārists Noels Galahers britu roka leģendu "Led Zeppelin" atkalapvienošanās koncertā tik ļoti piedzēries, ka nespēj atcerēties, kā sarunājies ar rokmūzikas veterānu ģitāristu Džimiju Peidžu, ziņo "Contactmusic".

Britpopa zvaigžņu līderis Galahers bija viens no daudzajām slavenībām, kuras pirmdien apmeklēja mūzikas producenta un ierakstu kompānijas "Atlantic Records" dibinātāja Ahmeta Ertegina piemiņai veltīto "Led Zeppelin" koncertu.

Galaheram radās unikāla iespēja ilgāku laiku aprunāties ar izcilo ģitāristu, taču viņš bija pārāk noreibis, lai nākamajā rītā spētu šo sarunu atcerēties.

"Noelam ir bijusi iespēja neoficiālā gaisotnē sarunāties ar ar daudzām mūzikas pasaules slavenībām," pastāstīja kāda mūziķim tuvu stāvoša persona. "Viņš nepacietīgi gaidīja iespēju pārmīt kādu vārdu arī ar Džimiju Peidžu, taču viņš bija izdzēris pārāk daudz "Stella" (alus). Nākamajā rītā pēc koncerta viņš pamodās un saprata, ka nespēj atcerēties neko no tā, par ko viņi sarunājušies."

Kā jau tika ziņots, pirmdienas koncertu apmeklēja daudzas slavenības un daudzām atgadījās kāda liksta.

Tā, piemēram, skandalozā britu modele Naomi Kempbela koncerta laikā palika bez telefona, kas, pēc viņas domām, tika nozagts, un turpat uz vietas sarīkoja pamatīgu skandālu.

Ažiotāža ap Led Zeppelin apvienošanās koncertu, kas notika pirmdien, radījusi lielu pieprasījumu pēc grupas ierakstiem. Kopš Led Zeppelin paziņoja par koncertu O2 arēnā Londonā, viņu kataloga albumu pārdošanas rādītāji pieauguši par 500%. Savukārt nākamajā dienā pēc koncerta nesen iznākušās lielāko hitu izlases "Mothership" pārdošana divkāršojās un albums otrdien bija visvairāk pirktais ieraksts britu mūzikas veikalu tīklā HMV.

"Ar viņu mūziku tagad iepazīstas pavisam jauna paaudze, kas pirmo reizi atklāj viņu izcilību," skaidro HMV pārstāvis Dženaro Kastaldo.

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu