MTV atsakās rādīt «Duran Duran» jauno video

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: kadrs no video

Pikantu ainu dēļ televīzijas kanāli MTV un VH1 atteikušies demonstrēt britu popgrupas «Duran Duran» video «Girl Panic», kurā redzamas supermodeles Naomi Kempbela, Sindija KraufordE, Eva Hercigova, Helēna Kristensena un Džasmīna Lebona.

Pirms 30 gadiem MTV aizliedza demonstrēt grupas video «Girls On Film», kurā bija redzamas puskailu sieviešu dubļu cīņas.

«Tas ir ironiski, ka pēc 30 gadiem MTV nolēmis aizliegt »Girl Panic« pēc tam, kad 1981.gadā »Girls On Film« izraisīja tādu pašu ažiotāžu un prasības to cenzēt,» atzina kāda grupai pietuvināta persona.

«MTV vienkārši pārāk asi reaģē uz šo video, nav jau tā, ka tas ir kaut kas jauns,

popmūzikas video vienmēr izraisījuši domstarpības.»

Video aizliegts rādīt gan pikantu ainu dēļ, gan reklāmas izvietošanas dēļ.

«Šis video ir aizliegts arī uzkrītošas reklāmas izvietošanas dēļ, taču tā mūsdienās taisa video,» norādīja grupai pietuvināta persona, kas vēlējās saglabāt anonimitāti. «Jebkurā gadījumā (vietnē) »YouTube« video apskatījuši jau četri miljoni skatītāju.»

Mūzikas video režisējis Jūnass Okerlunds, kas strādājis ar tādām zvaigznēm kā Madonna, Bejonsē un Lēdija Gāga, kā arī uzņēmis grupas «The Prodigy» klipu «Smack My Bitch Up».

Foto: kadrs no video

Atgādinām, ka britu popmūzikas veterāni «Duran Duran» pagājušā gada nogalē digitāli laiduši klajā 13. studijas albumu «All You Need Is Now», kas seko 2007. gada «Red Carpet Massacre» un 2004. gada «Astronaut». Jauno plati producējis aktuālais retropopa producents un solomākslinieks Marks Ronsons (Mark Ronson).

Kā viesvokālistes albumā dzirdamas 2010.gadā «Positivus» festivālā redzētā, harismātiskā Ana Matronika (Ana Matronic, īstajā vārdā Ana Linča) no «Scissor Sisters» un R&B dīva Kelisa (Kelis).

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu