Karls Lāgerfelds nosaucis Eimiju Vainhausu par stila ikonu (22)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Modes dizainers Karls Lāgerfelds nosaucis ekscentrisko britu dziedātāju Eimiju Vainhausu (Amy Winehouse) par stila ikonu un salīdzinājis viņu ar Bridžitu Bardo.

Nesen Londonā, demonstrējot savu jauno kolekciju „Chanel” modes namam, Lāgerfelds pat licis ieveidot modeļu matus līdzīgi Vainhausas slavenajai augstajai frizūrai.

"Eimija ir stila ikona, skaista un talantīga māksliniece. Man ļoti patīk viņas frizūra, un es no tās iedvesmojos. Bridžitai Bardo 50. un 60. gados bija līdzīgs matu sakārtojums, bet Eimija to pārvērtusi par savu stilu. Eimija ir jaunā Bridžita," uzskata Karls Lāgerfelds.

Tikmēr Eimijas Vainhausas vecāki uzvedas pavisam nestilīgi, skaidrojot savas domstarpības preses slejās. Britu tabloīda „News Of The World” svētdienas izdevumā bija publicēta Vainhausas mātes Dženisas atklāta vēstule Eimijai, kurā viņa lūdz meitu pārdomāt savu dzīvi, atgriezties mājās un pieņemt vecāku palīdzību. Dženisa pat esot gatava pieņemt Eimijas vīru Bleiku Fīlderu-Sivilu, kurš pašlaik atrodas cietumā par huligānismu un mēģinājumu uzpirkt cietušo.

"Varbūt viņš nav mana iemīļotākā persona, bet tu viņu esi izvēlējusies un es nekad neteikšu par viņu neko sliktu, kas varētu tevi sāpināt," vēstulē raksta Dženisa Vainhausa.

Māti satraukušas ziņas par dziedātājas turnejas atcelšanu un tabloīdos publicētās fotogrāfijas, kurās Eimija redzama agri no rīta streipuļojot uz ielas netālu no sava dzīvokļa Londonā, ģērbusies tikai džinsās un krūšturī.

"Eimija bija iemigusi, kad dzirdēja troksni uz ielas. Viņa izgāja ārā, lai noskaidrotu, kas tur notiek. Viņa bija samiegojusies un nesaprata, cik ir pulkstenis," situāciju skaidrojis dziedātājas preses pārstāvis. Savukārt Vainhausas tēvs Mičs uzskata, ka mātes satraukumam nav pamata.

"Tās ir muļķības, ka neviens no ģimenes viņu pēdējā laikā nav redzējis. Pagājušajā nedēļā es viņu satiku piecas reizes. Eimija tiek pieskatīta visu laiku un ir kopā ar uzticamiem cilvēkiem, kas par viņu rūpējas," žurnālistiem paziņojis Mičs Vainhauss.

Komentāri (22)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu