Pasaka bērniem: Ž. Grīva „Pasaka par Diegabiksi”

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Populāro Saules pasaku sēriju turpina “Pasaku lāde – pirms miedziņš nāk”, kuras ietvaros teju klajā iznākusi Žaņa Grīvas “Pasaka par Diegabiksi”.

„Pasaka par Diegabiksi” autors ir pazīstams latviešu rakstnieks, LPSR Valsts prēmijas laureāts un LPSR nopelniem bagātais kultūras darbinieks Žanis Grīva (1910–1982), kurš, pievēršoties bērnu literatūrai, atspoguļo sirsnīgu un ļoti interesantu stāstu par bruņurupucēnu, kas priecē ne vien bērnu, bet arī vecāku sirdis.

Aktrises Veras Singajevskas stāstījums par bruņurupucēna Diegabikša ceļojumu pēc laimes izteiksmīgi ataino pasaules apceļošanu un laimes zemes meklējumus, kas, tāpat kā Annas Brigaderes Sprīdīti, atved atpakaļ uz mājām.

Ar Saules aptiekas atbalstu „Pasaka par Diegabiksi” ir pieejama ne vien mūzikas tirdzniecības vietās, bet arī Saules aptiekās visā Latvijā. Mazajiem klausītājiem īpaša dāvana – uzlīme „Izkrāso pats savu Diegabiksi” .

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu