Republikas Ziemassvētku vecītis sāk darbu

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Tuvojas Ziemassvētki. Tas ir brīnumu laiks, kad piepildās viskarstākās vēlēšanās! Žurnāls Republika.lv aicina jūs izstādes „Republikas Galerija 2006” laikā no 4. līdz 22. decembrim "Galerijā Centrs" speciālā pastkastītē atrakstīt Republikas Ziemassvētku vecītim savu karstāko vēlēšanos.

Un varbūt tieši Tu būsi tas, kuru svētkos apciemos Republikas Ziemassvētku vecītis!

Izstādes laikā varēs atbalstīt arī savu favorītu, par to nobalsojot. Katru dienu kāds balsotājs varēs iegūt žurnāla Republika.lv abonementu 2007. gadam! Mēs ticam brīnumam un kaut uz mirkli vēlamies kļūt par Ziemassvētku vecīti, lai sagādātu jums prieku!

Adventes laikā no 4. līdz 23. decembrim Galerijā Centrs, Rīdzenes alejā, būs aplūkojama žurnāla “Republika.lv” fotoizstāde “Republikas Galerija 2006”.

Viens no nedēļas žurnāla “Republika.lv” satura un formas stūrakmeņiem ir mūsu fotogrāfu redzējums par dzīvi valstī un ārpus tās. “Mēs uzrunājam savu lasītāju ne tikai ar vārdiem, bet arī ar bildēm. Fotogrāfijai piemīt neviltots patiesums un pārsteidzoša atklātība,” fotogrāfijas lielo nozīmi žurnāla vizuālajā tēlā skaidro žurnāla galvenā redaktore Laura Krastiņa.

Izstādē varēs aplūkot vairāk kā 40 lielformāta fotogrāfijas, kuras tapušās šā gada laikā. Fotogrāfiju autori ir ne tikai “Republika.lv” fotogrāfi Ilmārs Znotiņš, Viesturs Koziols un Māris Millers, bet arī ārštata autori un mūsu lasītāji.

“Par tradīciju jau kļuvuši mūsu žurnāla dažādie konkursi lasītājiem. Visaktīvākā līdzdalība bija vērojama tieši fotokonkursos, tāpēc Adventes laikā nolēmām rīkot plašu fotoizstādi,” par izstādes ieceri stāsta Laura Krastiņa. “Izstādē varēs aplūkot daļu no tā, ko esam šogad redzējuši un piedzīvojuši. Manas fotogrāfijas ir manas domas, ceru, ka tās būs saprotamas un interesantas skatītājiem,” papildina “Republika.lv” fotoredaktors Ilmārs Znotiņš.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu