Šodienas redaktors:
Krista Garanča

Pašmāju grupa "Relicseed" koncertēs ASV

Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Pašmāju trešmetāla apvienība "Relicseed" dosies koncertēt uz ASV, kur paredzēti trīs koncerti trijās dažādās pilsētās, informē grupas menedžments.

Koncertos Losandželosā, Sanfrancisko un Fulertonā izskanēs dziesmas no "Relicseed" debijas albuma "60 minūtes sapņa", daļa no kurām ir pārveidotas angļu valodā, kā arī dziesmas latviešu valodā.

ASV grupa prezentēs arī savas jaunākās dziesmas; vienu no tām, "Best Friend", grupa nodod klausītāju vērtēšanai (skat. audio).

Best Friend by relicseed

Koncerti:

07.12.2011., Losandželosa, "Key Club" – grupas "Korpiklaani" iesildīšanas koncerts,

08.12.2011., Sanfrancisko, "Metallibash 2011 @ Kimo's" – grupas "Metallica" dzimšanas dienas ballīte,

12.12.2011., Fulertona, "Slidebar" – smagākas mūzikas pasākums "Metal Monday".

"Protams, tas ir izaicinājums, piedzīvojums un jauna pieredze. Nenoliedzami, ka sajūsma mijas ar nepatīkamu nedrošību un nervozitāti – kā būs, jo ceļš tāls, cita auditorija, bet kopumā - esam noskaņojušies pozitīvi, esam gatavojušies šiem koncertiem, atliek vien nospēlēt tik enerģiski, cik vien spēsim!" bilst Edgars Rakovskis, grupas ģitārists un vokālists.

Grupa gatavo jaunu albumu, kas dienas gaismu varētu ieraudzīt 2012. gada otrajā pusē, kā arī gatavojas intensīvai koncertdarbībai. Pašmāju klausītājus "Relicseed" priecēs 16. decembrī Rīgā, koncertā "Studentu klubā" kopā ar grupām "Burned In Blizzard" un "The Factor".

Nepalaid garām!

Uz augšu