Nošauti Dženiferas Hadsones māte un brālis (26)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

24. oktobrī Čikāgā apšaudes laikā bojā gājuši slavenās amerikāņu dziedātājas Dženiferas Hadsones (Jennifer Hudson) māte un brālis.

"The Chicago Tribune" ziņo, ka notikuma vietā atrastie upuri ir Hadsones māte Darnela Donersone (Darnell Donerson) un brālis Džeisons Hadsons (Jason Hudson). Policijas darbinieki uzskata, ka apšaude notikusi sadzīvisku strīdu dēļ.

Tiek ziņots, ka kopš apšaudes bezvēsts pazudis amerikāņu televīzijas talantu šova "American Idol" finālistes Dženiferas Hadsones septiņus gadus vecais māsasdēls Džulians Kings (Julian King). Sīkāki komentāri šobrīd netiek sniegti.

Hadsone 2007. gadā saņēma Kinoakadēmijas balvu "Oskars" par labāko otrā plāna lomu mūziklā "Sapņu meitenes" ("Dreamgirls", 2006), viņa arī izdevusi mūzikas albumu un pirms dažām dienām saderinājusies ar draugu Deividu Otungu (David Otunga). Hadsones singls "Spotlight" šobrīd ir pieprasītākais R&B/hip-hop singls.

Komentāri (26)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu