Leona Luisa saglabā līderpozīcijas (9)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

2006. gada televīzijas šova "X Factor" šova uzvarētāja Leona Luisa (Leona Lewis) ar studijas albumu "Spirit" (Syco Music/Sony BMG) otro nedēļu Apvienotās Karalistes albumu topa virsotnē.

Atgādinām, ka pagājušonedēļ dziedātāja sasniegusi jaunu rekordu Apvienotās Karalistes topu vēsturē - viņas debijas CD "Spirit" kļuvis par visātrāk pirkto debijas plati britu mūzikas topu vēsturē, pirmajā nedēļā pārdotas 375 000 albuma kopiju, kas ir kopumā ceturtais labākais rādītājs aiz Oasis "Be Here Now", Coldplay "X&Y" un Dido "Life for Rent". Arī singlu konkurencē jau 5. nedēļu pēc kārtas līderis ir Luisas "Bleeding Love".

No trešās uz otro vietu albumu topā pakāpušies īru saldie puiši Westlife ar "Back Home", savukārt 3. vietā kā jaunums klasiskās un popmūzikas žanru apvienotāja - Katrīna Dženkinsa (Katherine Jenkins) ar "Rejoice". Velsiešu dziedātājai šis ir jau trešais albums pēc kārtas, kas iekļūst albumu top5.

4. vietā jaunums no simpātiskajām Girls Aloud ar "Tangled Up" (Fascination/Polydor). Led Zeppelin jaunākā labāko dziesmu izlase "Mothership" uz diviem diskiem - 5. vietā

Ja R&B dziedātāja Alīša Kīza (Alicia Keys) ar 742 000 pārdotu jaunā albuma "As I Am" (J) kopijām pagājušonedēļ pārliecinoši debitēja Amerikas "The Billboard 200" pirmajā pozīcijā, tad britu salās viņai tik labi vis nav klājies - tikai 14. pozīcija.

Singlu konkurencē pirmā jau piekto nedēļu pēc kārtas jaunā rekordiste Leona Luisa (Leona Lewis) ar "Bleeding Love".

Pagājušās nedēļas jaunums no Ziemeļanglijas neatkarīgās deju mūzikas izdevniecības "All Around the World" - T2 ft. Jodie Aysha ar "Heartbroken" pakāpies no 14. uz 2. vietu.

Luisas priekštecis - realitātes šova "X Factor" varonis Šeins Vords (Shayne Ward) ar savu jauno singlu "Breathless" debitē 6. vietā, savukārt Girls Aloud jaunākais hits "Call the Shots" - kā jaunums 9. pozīcijā.

Neskatoties uz 90. gadu popgrupas Spice Girls jaunākā atgriešanās singla masīvo reklāmas kampaņu - augstāk par 11. ailīti tas nav spējis uzkāpt.

Ārpus pirmā divdesmitnieka - Dizija Raskāla (Dizzee Rascal), amerikāņu vīrusa Soulja Boy ("Crank That") un rokeru Gallows jaunākie singli.

Komentāri (9)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu