Kristena Stjuarte kritizē «Mednieku un ledus karalieni»

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Amerikāņu aktrise Kristena Stjuarte (Kristen Stewart) sacījusi, ka neveiksmi piedzīvojušajā filmas «Snow White and the Huntsman» («Sniegbaltīte un mednieks») turpinājumā neesot filmējusies tāpēc, ka piedāvātās scenārija versijas neesot uzskatījusi par gana kvalitatīvām, vēsta britu laikraksts «The Guardian».

2012. gadā iznākusī pasaku filma «Snow White and the Huntsman» guva necerēti labus finansiālos panākumus. Tās globālie kases ieņēmumi sasniedza nepilnus 400 miljonus ASV dolāru (351 miljons eiro). Taču kinolentes panākumus aizēnoja skandāls, kad atklātībā nonāca fotogrāfijas, kurās Stjuarte redzama skūpstāmies ar filmas režisoru Rūpertu Sandersu, kaut gan abiem tolaik bija attiecības ar citiem partneriem.

Šogad iznāca filmas turpinājums «The Huntsman: Winter's War» («Mednieks un ledus karaliene»), kurā nepiedalījās ne Stjuarte, ne Sanderss. Taču aktrise noliedz baumas, ka viņa no dalības filmā atteikusies neuzticības skandāla dēļ.

«Es izlasīju dažus scenārijus,» sacīja 26 gadus vecā aktrise. «Neviens no tiem nebija labs. Neviens no tiem nebija pelnījis zaļo gaismu. Man bija tikšanās ar kinostudijas «Universal» pārstāvjiem par to, kāds varētu būt sižets. Varbūt [aktierim] Krisam [Hemsvortam] tas patika labāk.»

«Nebija tā, ka mani padzina no filmas, jo es iekļuvu nepatikšanās. Mēs mēnešiem ilgi pārrunājām filmas uzņemšanu, taču tas nenoveda pie risinājuma,» norāda aktrise.

Kinolentē «The Huntsman: Winter's War» atgriezās pirmās daļas aktieri Kriss Hemsvorts un Čarlīze Terona. Otrajā daļā aktieru sastāvam pievienojās aktrises Džesika Časteina un Emīlija Blanta.

Par spīti slaveno aktieru ansamblim, kinolente pirmajā nedēļas nogalē Ziemeļamerikas kinoteātros nopelnīja tikai nepilnus 20 miljonus dolāru (17,6 miljonus eiro). Tiek prognozēts, ka filmas zaudējumi varētu sasniegt apmēram 70 miljonus dolāru (61,5 miljonus eiro).

Stjuarte 2015. gadā saņēma Francijas prestižo «Cēzara» balvu par otrā plāna lomas tēlojumu drāmā «Clouds of Sils Maria» («Zils-Marijas mākoņi»). Pēc pasaules slavas iegūšanas, filmējoties vampīru sāgā «Twilight» («Krēsla»), Stjuarte galvenokārt pievērsusies neatkarīgajam kino.

Stjuartes nesenākās lomas ir amerikāņu režisora Vudija Allena filmā «Cafe Society» un franču režisora Olivjē Asaja drāmā «Personal Shopper», kas šogad iekļauta Kannu kinofestivāla konkursa programmā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu