«Mesa» publicē trešo singlu no gaidāmā jaunā albuma

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: kadrs no video

Šodien ekskluzīvi portālā TVNET tiek nodots sabiedrības vērtējumam Gata Irbes projekta «Mesa» trešais singls kopā ar videoklipu «Laika pēdas». Singls ir ierakstīts, piedaloties dziedātājam Igo, kā arī papildu vokālus ir iedziedājusi Ieva Kerēvica.

Dziesmas videoklipā tika izmantoti arī viena no pasaulē labākajiem timelapse autoriem – latvieša Kaspara Dalecka - Latvijas dabas un pilsētu timelapse videomateriāli.

«Šī dziesma ir par laika nozīmi mūsu katra dzīvē. Tā ir pietiekoši dziļa tēma, lai mēs par to baidītos runāt un pat domāt. Taču, laikam ritot, ir vitāla vajadzība par to domāt un attiecīgi izvērtēt tā nozīmi - laicīgi. Kam mēs atdodam savu laiku un kā to tērējam, jo tā ir praktiski mūsu vienīgā valūta, kuru varam iemainīt pret atmiņām, pret attiecībām, pret pieredzi, – šis ir jautājums, kas jāuzdod mums sev,» tā par jauno singlu pārdomā projekta autors Gatis Irbe.

«Mesa» komanda izsaka īpašu paldies par izrādīto atbalstu klipa tapšanā Kasparam Daleckim, par skaistajiem Latvijas dabas timelapse videomateriāliem.

www.facebook.com/KasparsDaleckisPhotography

Kā arī Rīgas Doma vadībai un saimniecības daļai un konkrēti Jānim Vanagam un Kasparam Upītim. Aivaram no antikvariāta «Antīkie pulksteņi» Siguldā, Pulkveža Brieža ielā 67.

Klipa operators un apstrādes autors ir Ivars Burtnieks. Mūzikas autors Jānis Šmēdiņš.

Dziesmas teksta līdzautors ir Igo.

Šo video ir iespēja apskatīt YouTube pašā augstākajā šajā videoportālā pieejamajā 2160p (4K) kvalitātē.

Informācija par gaidāmo albumu - rīt, 11. maijā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu