Kailija Minoga pēc atveseļošanās sniegusi pirmo koncertu (7)

TVNET/LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

38 gadus vecā Minoga sestdien ar koncertu Sidnejā atsāka savu koncertturneju, kuru viņa bija spiesta pārtraukt pēc krūts vēža atklāšanas.

Klausītāju vētrainais un sirsnīgais atbalsts pirmajā koncertā aizkustināja Minogu, kas cīnījās ar asarām, pateicoties faniem par atbalstu.

"Es ilgi domāju par šo brīdi. Un es centos izmēģināt savā galvā, ko es varētu teikt, bet es nekam nevarēju sagatavoties," sacīja dziedātāja.

Uzstāšanās programma ir daļēji mainīta, jo Minoga vēl nav pilnībā atlabusi.

"Esmu tik sagatavojusies, cik spēju, bet neesmu pārliecināta, vai spēšu darīt visu, ko darīju agrāk," viņa pagājušajā nedēļā sacīja žurnālistiem. "Es, protams, negatavojos daudz lēkāt pa skatuvi, bet steidzīgās pārģērbšanās ir patiešām satraucošas."

Neskatoties uz dziedātājas paustajām bažām, Minogas koncerts bija enerģijas pilns un viņa tā laikā mainīja virkni krāšņu tērpu, kurus darinājuši tādas modes industrijas zvaigznes kā Dolče un Gabana, Karls Lāgerfelds, Emilio Puči un Džons Galiāno.

Par lielu sajūsmu faniem grupas U2 līderis Bono pievienojās Kailijai Minogai uz skatuves. Bono negaidītā parādīšanās uz skatuves izraisīja vētrainas skatītāju ovācijas un aplausus.

Komentāri (7)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu