Sofija Rotaru Rīgā (17)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFI

Liekas pavisam neticami, ka šā gada festivālā "Jaunais vilnis" ukraiņu dziedātāju Sofiju Rotaru sveica jau 35 darba gadu jubilejā.

Šajā laikā viņa izpildījusi vairāk nekā 400 dziesmu, kuru lielākā daļa kļuvušas par Krievijas un Ukrainas estrādes mūzikas klasiku. Viņa filmējusies muzikālajās un mākslas filmās, vairākās no tām bijusi arī galveno lomu atveidotāja. Gadu gaitā Sofija Rotaru kļuvusi par neskaitāmu balvu un titulu ieguvēju, viņai piešķirti arī ordeņi un goda nosaukumi. Krievijā viņa joprojām tiek uzskatīta par sievišķības, gudrības un dabiska skaistuma etalonu, popularitātes ziņā sacenšoties ar Allu Pugačovu.

Šovbiznesa jomas kritiķi pēdējo Sofijas Rotaru radošo periodu atzīst par jaunu virzienu viņas karjerā, kas neatpaliek no Eiropas līmeņa, sākot ar repertuāru un beidzot ar tērpu izvēli. Jaunākais albums „Ņebo” izpārdots miljoniem lielā tirāžā un ieguvis platīna statusu. 8.novembrī dziedātāja ar šo programmu uzstāsies Rīgā.

Biļetes uz šo koncertu iespējams iegādāties „Biļešu servisa” kasēs un internetā www.bilesuserviss.lv. To cena no 20 līdz 70 latiem.

Komentāri (17)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu