Aigars Dinsbergs un dziedātāja Anmary atgriežas romantiķu pilsētā Seviljā

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Facebook

12. jūnijā dziedātāja Anmary un izklaides producentu grupas 7 vadītājs Aigars Dinsbergs svinēs trīs gadu kāzu jubileju. Pirms jubilejas mīlošais pāris jau paspēja atgriezties Seviljā, lai baudītu romantiku.

Foto: facebook,

Vairāk kā nedēļu viens no Latvijas mīlošākajiem un skaistākajiem pāriem atpūšas Spānijā un bauda sauli, pludmali, draugu kompāniju, vīnus un, protams, romantiku.

Foto: facebook.com

Pēc trīs gadu prombūtnes Aigaram un Anmary ir prieks atgriezties vietā, kur tika aizvadīts viņu medusmēnesis, kas saistās ar kopdzīves sākšanu un pirmajiem soļiem laulāta pāra statusā.

Savā portālā «Facebook» kontā Agars Dinsbergs raksta - 3 gadi paskrējuši nemanot... Atkal romantiķu pilsētā - medusmēnesis turpinās!

Foto: facebook,

Tā kā pāris nesmādē reizi pa reizei nobaudīt labu glāzi vīna, ceļojuma laikā viņi apmeklēja arī slaveno vīndari Tio Pepi un baudīja viņa ražotos vīnus, kuru garša ir pazīstama visā pasaulē.

Foto: Facebook

Ceļojuma laikā pāris savas bildes komentēja arī ar vārdiem «putni galvā, tauriņi vēderā», parādot, ka laiks nav ienaidnieks patiesai mīlestībai un tā nepaliek ne mazāka, ne kļūst par rutīnu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Uz augšu