Vai Prāta Vētra iegūs pirmo MTV balvu? (30)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Kura no Baltijas grupām iegūs pirmo „MTV Europe Music Awards 2006” balvu, būs zināms jau rīt (ceturtdien).

Šogad pirmo reizi „MTV Europe Music Awards” (EMAs) viena no Baltijas grupām saņems balvu nominācijā „Best Baltic Act”. Kura tā būs, noteiks vienīgi MTV skatītāji visā Baltijā, un tas būs zināms jau rīt, 2.novembrī. Vienīgā Latvijas grupa, kas nominēta MTV EMAs, ir Prāta Vētra, Igauniju pārstāv Vanilla Ninja un Tanel Padar and The Sun, bet Lietuvu Inculto un Skamp.

Prāta Vētras puiši jau devušies uz Kopenhāgenu, lai piedalītos Kopenhāgenas mūzikas nedēļas aktivitātēs. Kopenhāgena dzīvo ar MTV EMAs vēsmām jau no 25.oktobra, šīs nedēļas laikā tur koncertējusi PINK, Cesaria Evora, kā arī spožākās dāņu mūzikas zvaigznes. Šodien klubā "Vega" koncertu sniegs rokgrupa The Killers, biļetes uz šo koncertu izpirktas jau labu laiku iepriekš, taču MTV skatītāji visā Baltijā drīzumā to varēs vērot savos TV ekrānos. The Killers uzstāsies arī MTV EMAs šovā. Savukārt hip-hop mūzikas cienītāji šovakar pulcēsies Snoop Dogg albuma noklausīšanās burziņā, bet Baltijas mūziķi šovakar dosies uz populārās dāņu grupas Kashmir koncertu, šī grupa ir arī „Best Danish Act” nominantu vidū.

Šodien uz Kopenhāgenu dodas arī MTV un 5min skatītāju konkursa uzvarētāja Anda Dinsberga ar māsu Baibu. Andai būs iespēja redzēt gan šovu Bella Center, gan koncertu Kopenhāgenas pilsētas laukumā Radhusplatsen, kā arī satikt Latvijas nominantus Prāta Vētru. Iespēja kopīgi tikties ar savu valstu nominantiem pirmajai MTV EMAs balvai būs visu trīs Batijas valstu MTV konkursu uzvarētājiem.

Kopenhāgenā jau ieradušies arī visu trīs Baltijas valstu MTV kanālu VJi, no Latvijas uz MTV EMAs ceremoniju devās Žanete. Jau vakar viņa izpētīja šova norises vietu Bella Center, bet šodien piedalīsies šova ģenerālmēģinājumos un tiksies ar spožākajām pasaules mūzikas zvaigznēm, lai skatītājiem no Kopenhāgenas atvestu lieliskas reportāžas par šovu un pārsteidzošas intervijas ar šova zvaigznēm.

MTV EMAs šogad piedāvās vēl nebijušas iespējas saviem skatītājiem, šova tiešraidi varēs vērot ne tikai „MTV Latvija” ēterā, bet arī Internetā EMAs mājas lapā www.mtvema.com. Interneta aizkulišu tiešraidi vadīs Juliette un The Licks, kas skatītājiem sola pārdrošus un provokatīvus jautājumus, kā arī atklātas atbildes. Reģistrējoties http://ema.baltic.mtve.com/index.jhtml, ikvienam būs iespēja dzīvajā uzdot jautājumus Džastinam Timberleikam, Kristīnai Agilerai, Šakirai un citām zvaigznēm! Jau šobrīd MTV EMAs 2006 mājas lapā iespējams noskatīties divas intervijas no pagājušā gada – ar Robiju Viljamsu pēc šova un leģendārā lēciena publikā, kā arī Greenday puišiem. Internetā arī varēs vērot šovu no Bella Center un Kopenhāgenas pilsētas laukuma Radhusplatsen.

„MTV Latvija” tiešraidi no Kopenhāgenas sāks 21:00 ar šovu RED CARPET LIVE!, kam 22:00 sekos galvenais vakara notikums – „MTV Europe Music Awards 2006” tiešraide. Pēc šova 00:30 varēs vērot pasākuma afterparty. Īpaši MTV EMAs 2006 veltīti raidījumi „MTV Latvija” ēterā būs skatāmi līdz pat nedēļas baigām. “MTV Europe Music Awards 2006” šova atkārtojumus varēs redzēt 4.novembrī 00:00, kā arī 5.novembrī 17:30.

“MTV European Music Awards 2006” atbalsta Replay Blue Jeans, jaunā Opel Corsa un Sony Ericsson, šova potenciālā skatītāju auditorija MTV kanālu tīklā visā pasaulē ir 1.4 miljardi. Šova vadītājs būs Džastins Timberleiks, viņš arī uzstāsies. Uzstāšanos šovā līdz šim apstiprinājuši JET, Keane, The Killers, Muse, Nelly Furtado, Outlandish, P Diddy, Rihanna un Snoop Dogg. Šova balvu pasniedzēju ierindā šobrīd ir Farels Viljams, Adrians Brodijs, Cassie, Mister Lordi, Moby, Sugababes, Timbaland un Tiziano Ferro. Īpaši uzdevumi šovā būs uzticēti Kelis, filmas Casino Royale zvaigznēm Danielam Kreigam un Madam Mikelsenam, kā arī filmas Jackass Numer Two zvaigznei Džonijam Noksvilam un režisoram Džefam Tremeinam. Drīzumā tiks paziņoti arī citi šova dalībnieki.

Komentāri (30)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu